Search
Close this search box.

Savršen stil uz Pietrablu

Savršen stil uz Pietrablu

Novi katalog Pietrablu namještaja: Inovacija i elegancija u vašoj kupaonici

Predstavljamo novi katalog Pietrablu sustava tvrtke Arblu, koji je posvećen namještaju potpuno presvučenom inovativnim materijalom Pietrablu. Ova kolekcija uključuje namještaj s prednje strane, sa strane, gornje strane te ručke prekrivene ovim jedinstvenim materijalom, pružajući elegantan i sofisticiran izgled.

Pietrablu - Arblu
Pietrablu - Arblu

Što je Pietrablu?

Pietrablu je prirodni materijal sastavljen od minerala i smole, koji je svestran i izdržljiv. Dostupan je u različitim teksturama koje se mogu slobodno kombinirati, prilagođavajući se svakom prostoru, stilu i želji. Njegova otpornost i prilagodljivost čine ga idealnim izborom za moderne domove koji teže spoju funkcionalnosti i estetike.

Jedinstven karakter i udobnost

Pietrablu je sustav teksturiranih površina koji je osmislio Arblu, a dostupan je u 5 tekstura i 47 boja. Ova raznovrsnost omogućava stvaranje namještaja s jedinstvenim prepoznatljivim karakterom i osjećajem ugode. 

Koordinirani “Total Look”

Kombinacija Pietrablu ormarića s tuš kadom, pločama, Ciotola umivaonicima, tipkom za ispiranje WC školjke i držačem papira stvara koordinirani “total look” u kupaonici. Sve je izrađeno u Pietrablu, što omogućava jedinstven i usklađen izgled. Ovaj dizajn pristup donosi harmoniju i eleganciju u svaki prostor, čineći ga funkcionalnim i estetski privlačnim.

Pietrablu - Arblu
Pietrablu - Arblu

Preuzmite novi katalog

Za sve one koji žele unaprijediti svoj dom najnovijim trendovima u dizajnu interijera, novi katalog Pietrablu namještaja je sada dostupan za preuzimanje. Otkrijte ljepotu i inovaciju koju donosi Arblu s Pietrablu kolekcijom i transformirajte svoju kupaonicu u oazu elegancije i udobnosti.

Pietrablu - Arblu
Preuzmite katalog