Search
Close this search box.

Vintage

Retro 60′ & 70′!​

Vintage

Retro 60' & 70'!

U retro kupaonicama možete se pozabaviti dizajnom 60-ih ili 70-ih, ali i ranijim vremenima, npr. Art deco ili barok. Zlatno, bakreno doba, sve su to stilovi koji nam donosi “vintage” stil. Ta sloboda omogućuje svakome da odabere nešto za sebe. Upravo se retro stil pravilnim odabirom, kombinacijom i rasporedom namještaja savršeno uklapa u gotovo svaki životni prostor.

Kombiniranjem sličnih tonova, i to u različitim dezenima možete postići savršen sklad u kupaonici i stvoriti dojam u prostoru koji neće biti nimalo dosadan ni prosječan. Kada zlato stari i izgubi sjaj, savršeno pristaje vintage izgledu. Slavine od brušenog ili ostarjelog zlata dat će vam vrhunski, sofisticirani izgled, što će rezultirati prostorima s trendovskim i potpuno suvremenim izgledom, ali s naglaskom na prošlost. Ovaj suvremeni pristup luksuzu možda će zasjati, ali je daleko od blještavog, dočaravajući retro Art Deco stil burnih 20-ih.

60'

70'

ArtDeco

Kade s nožicama ključni su element u kupaonici u retro stilu. Dostupne od akrila ili lijevanog željeza, Sbordoni kade imaju oblike koji odgovaraju različitim potrebama, čineći iskustvo opuštajuće kupke jedinstvenim.

Sbordoni predstavlja također potpuno novu ponudu tuš kabina Florentia u cijelosti Made in Italy, koja omogućuje dovršenje vlastite kupaonice u retro stilu. Različite kombinacije i izbor vrsta stakla čine ovaj asortiman vrlo fleksibilnim; idealno za gotovo svaku vrstu kupaonskog okruženja.

Noken Antic

Umivaonik 102x60,5 cm keramički bijeli

Porcelanosa Marmol Carrara Blanco

45x120 cm keramička pločica

Noken Antic

Samostojeća kada 180x77 cm crno/bijela sa chrome nogama čelična emajlirana

Antic kolekcija: pomlađena-klasična esencija u kupaonici i konačno, kako dobiti kupaonicu u viktorijanskom stilu: Noken Porcelanosa Bathrooms oslanja se na kupaonski namještaj i umivaonike iz kolekcije Imagine, komad talijanskog dizajna izrađen od zatamnjenog drva u sjajnoj završnici i posebne kromirane slavine iz kolekcije Chelsea.

Kategorije korištene u editorialu

bazenska keramika

Keramika

Kategorija proizvoda

moderna samostojeća kada

Kade i tuš kabine

Kategorija proizvoda

sanitarije noken

Sanitarije

Kategorija proizvoda