Search
Close this search box.

Luxury

Zlato, bakar i mramor – jednostavnost, estetika i luksuz!

Luxury

Zlato, bakar i mramor - jednostavnost, estetika i luksuz!

Trendovi crnih ili brušenih zlatnih slavina i dalje vladaju, a sada im se pridružuju bakrene boje s niklom: luksuz u ružičastoj boji za uistinu osebujne kupaonice. Trend od strane modnih dizajnera kao što su Saint Laurent ili Celine; i s druge strane, Tom Dixon koji je počeo istraživati dizajn proizvoda u bakrenim završnim obradama i danas je jedan od preteča ovog trenda.

Zlato. Ova dragocjena završna obrada je apsolutno posvuda: brončane kupaonske slavine, tuš glave, dodatci, umivaonici, držači za ručnike i zidne pločice. Metalni i svjetlucavi, povećavaju ekskluzivnost komada, proširujući njihove dekorativne mogućnosti.

Bakar i njegova nova inkarnacija roséa ove će godine postati jak trend u kupaonicama, s obzirom na procvat plemenitih metala u dizajnu interijera. To je način dodavanja potpuno novog izgleda kupaonskim slavinama, tuš glavama i dodatcima.

Noken Lounge

Samostojeća miješalica za kadu copper

Noken Lounge

Samostojeća kada 170x80xh60 cm sanitarni akril bijela

Porcelanosa Minnesota Ash

Porcelanosa Minnesota Ash 25x150 cm porculanska pločica

Ako tražite kupaonicu s delikatnom estetikom - bez da vam nedostaje osobnosti - bezvremenski, elegantni mramor je dobar izbor. Riječ je o komadima koji daju snažan estetski dojam, dodaju eleganciju i osebujan izgled materijala. Ovaj prirodni kamen krasio je rimske terme, turske kupelji i od davnina, a sada je vruća nova zvijezda najpopularnijih kupaonica.

Veliki format pločica više nije ograničenje prostora ili dizajna zahvaljujući XTONE-u. Uskladite renesansni stil s bilo kojim dizajnom, od kombinacije s drvom gdje je prirodni stil glavni junak i koje unosi toplinu u prostoriju, do kombinacija s upečatljivim mramorom koji oživljava ekskluzivnije i glamurozne prostore.

Kategorije korištene u editorialu

slavine za kuhinju i kupaonu

Slavine

Kategorija proizvoda

moderna samostojeća kada

Kade i tuš kabine

Kategorija proizvoda

sanitarije noken

Sanitarije

Kategorija proizvoda