Search
Close this search box.

Modern

Granica između kupaonice i ostalih prostorija u kući više ne postoji!

Modern

Granica između kupaonice i ostalih prostorija u kući više ne postoji!

Tradicionalno se na kupaonicu gledalo kao na nužnu i korisnu prostoriju. Međutim, u zadnjih par godina kupaonica je ipak poprimila "višu dimenziju": zamišljenu kao prostor u kojem se opušta, koji pruža udobnost, uz veću ekološku svijest koja nam omogućuje da štedimo i živimo u skladu s okolišem.

Kao ključni dio doma - oazu dobrobiti, u kojoj estetika i dizajn interijera imaju temeljnu ulogu uz novu tehnologiju dok je praktičnost, srž za postizanje funkcionalnog prostora u svakodnevnom životu. Kao ideju za renoviranje kupaonice s ovim ciljem, inspirirao nas je trend toplog modernizma, gdje jednostavnost dočekuje i tješi, bježeći od hladnoće.

Kompozicijsku lakoću i čiste linije identificiraju kolekciju “Chrono”, talijanske tvrtke Edoné čiji je ekskluzivni zastupnik Abc interijer.

Edone

Kolona sa staklenim vratima lijeva, bočna staklena strana s integriranom led rasvjetom 60x38xh206 cm boja natural wood noce canaletto

Edone Hopper

Stropna led rasvjeta boja matt black

Edone Crio

Baza za umivaonik lijevi sa jednom ladicom i otvorenom policom 139x51xh51 cm boja korpusa natural wood noce canaletto boja fronte matt ghisa

Višestruke kombinacije završnih obrada i materijala čine seriju CRIO prikladnom za manje ili veće kupaonice.​

Kupaonski namještaj linije Giunone nudi originalna rješenja i ideje prikladne da zadovolje svaku potrebu za prostorom, stilom i funkcionalnošću. U sedam različitih kategorija proizvoda: konzole, ormarići za perilice rublja, umivaonici, dopuštaju značajnu kompozicijsku slobodu kao i visok estetski ukus, a sve to potpomognuto brigom i pažnjom na obradu površina i komponenti. Raspon predloženih materijala za površine i moderne kombinacije boja daju proizvodu sofisticiran i elegantan imidž, toliko da razbijaju granice između kupaonice i ostalih prostorija u kući.

Kategorije korištene u editorialu

minimalizam u kupaoni

Namještaj

Kategorija proizvoda

kupaonska galanterija

Kupaonska galanterija

Kategorija proizvoda

sanitarije noken

Sanitarije

Kategorija proizvoda