Search
Close this search box.

Proizvođači - grupacije

Pomaknite miš na željenog proizvođača i saznajte više
Više informacija

Porcelanosa grupacija

Porcelanosa je vodeći španjolski proizvođač keramičkih zidnih i podnih pločica. Stekla je svjetski ugled kao poslovna skupina, zahvaljujući stalnim naporima na području istraživanja i kvalitete. Grupa se specijalizirala za keramičke i porculanske zidne i podne pločice u velikom broju formata i završnih obrada koje se ističu svojim visokotehnološkim svojstvima, inovativnim dizajnom i nenadmašnom kvalitetom.

Sve tvrtke podruznice Porcelanosa grupacije mozete vidjeti abecednim redom ispod (Butech, Gamadecor, L'antic Colonial i Noken).

Butech - Porcelanosa grupo

Tvrtka Butech je nastala kao dio Porcelanosa Grupe kako bi se olakšao rad profesionalaca u radu polaganja pločica. U tijeku istraživanja u nove zgrade, tvrtka traži nova rješenja i proširuje asortiman proizvoda i to zahvaljujući naporima u obuci svog tehničkog osoblja u kombinaciji sa zajedničkom ponudom za održavanje kvalitete jamstva kao sinonim Porcelanosa.

Nudi široki spektar materijala i sustava izgradnje usmjerenih na zadovoljavanje potreba krajnjih korisnika, instalatera, graditelja i arhitekata.

Gamadecor - Porcelanosa grupo

Gamadecor, dio PORCELANOSA grupacije, prvoklasnih proizvoda, tehnologije i vrhunskog dizajna za proizvodnju kupaonskog i kuhinjskog namještaja. Gamadecorove mogućnosti kupaonskog namještaja kreću se od klasičnog do vrhunskog avangardnog dizajna koji kombiniraju tradicionalne i prirodne materijale poput drva s inovativnim završnim obradama.

L’Antic Colonial - Porcelanosa grupo

Svaka kolekcija, svaki komad i svaki materijal slijede parametre L'AC stila i dizajna. Stvaranje jedinstvenih prostora s prirodnim materijalima najviše kvalitete i ekskluzivnog dizajna. L'Antic Colonial ima vrlo posebnu ulogu u Porcelanosa Grupo kao proizvođač ekskluzivnih proizvoda od prirodnih materijala kao što su: terakota, škriljevac, mramor, drvo i mozaik s komplementarnim stavkama kao što su umivaonici, radne ploče i kupaonski namještaj, osiguravajući globalne dizajnerske projekte u okrilju topline prirodnih proizvoda.

Noken - Porcelanosa grupo

Noken je u okviru Porcelanosa Grupo lansiran kao proizvođač kupaonske opreme upadljive po svom inovativnom dizajnu. Tvrtka je specijalizirana je za sanitarije i slavine, a izdvaja se od ostalih po jedinstvenoj pažnji koju posvećuje svakom detalju. Nokenov naglasak na dizajnu i njegova posvećenost kvalitetu su obilježja svih proizvoda, čime daje dašak ekskluzivnosti kupaonicama diljem svijeta i postavlja se u sam vrh sektora u proizvodnji kupaonica.

Xtone urbatek - Porcelanosa grupo

Tvrtka PORCELANOSA Grupo - URBATEK XTONE specijalizirana za površine velikog formata, visokih performansi i izvrsne kvalitete od kompaktnog sinteriranog mineralnog i prirodnog kamena. Kontinuirano traganje u evoluciji proizvoda omogućilo je da se izborom sirovina veće čistoće postignu rezultati koji mogu zadovoljiti najviše zahtjeve u arhitekturi i projektantskim projektima.

Zasebni Proizvođači

Pomaknite miš na željenog proizvođača i saznajte više

Alice

Nije iznenađenje da su nasljeđe regije i dugogodišnja tradicija u obradi keramike uvelike oblikovala Alice-inu sposobnost da nadmaši sva očekivanja u pogledu dizajna i pouzdanosti. Kvaliteta, inovativnost i tračak ponosa čine talijansku tvrtku Alice jedinstvenom.

Aparici

Aparici predstavlja najvišu kvalitetu izrade i inovativan dizajn. Vrhunska keramika i porculan ove obiteljske tvrtke djeluju kao pokretačka snaga razvoja i trendova cijele industrije i prisutni su u cijelom svijetu, u više od 140 zemalja. Uspjeh ove španjolske tvrtke temelji se na načelu koje vrijedi više od pedeset godina, a to je da se proizvodi nikada ne smiju promatrati kao puki građevinski materijal, već kao bitan dio unutarnjeg i arhitektonskog dizajna uz jamstvo kvalitete i estetike.

Aquaestil

Aquaestil je domaći proizvođač kada, masažnih sistema, tuš kada i kabina te kupaonskog namještaja koji hrvatsko tržište osvaja još od 1998. godine. Danas je najveći hrvatski proizvođač kupaonske opreme, a kao dokaz kvalitete svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU. Svi Aquaestil proizvodi izrađeni su prema najvišim europskim standardima, a funkcionalnost, dizajn i vrhunska kvaliteta njihove su zajedničke karakteristike. Tražite li moderne, ergonomski oblikovane akrilne kade različitih dimenzija i oblika, kupaonski namještaj prilagođen svim kupaonskim konfiguracijama ili pak elemente potrebne za 'walk-in shower' koncept, Aquaestil u svom asortimanu ima sve što Vam je potrebno. Kupaonice su njihova strast, a inovativni dizajn, kvalitetni proizvodi i zadovoljstvo kupaca misija.

Arblu

Tuš kabine i paravani koji su obilježili pojavu Arblua na talijanskom tržištu kulminirala je 2009. koordiniranom integracijom cjelokupnog kupaonskog namještaja. Danas Arblu predstavlja rješenje “Made in Italy” za potrebe suvremene kupaonice.

Argenta

Argenta Cerámica razvija pouzdane keramičke proizvode koji prenose emocije u prostore i daju im kvalitetu, funkcionalnost i estetiku.

Atlas Concorde

Od 1969. godine Atlas Concorde se etablirao kao jedan od vodećih brendova u svjetskom krajoliku keramičkih pločica. Tvrtka je oduvijek bila idealan partner za kupce i dizajnere koji traže vrhunske porculanske podne pločice i keramičke zidne pločice koje mogu zadovoljiti sve zahtjeve suvremene arhitekture. Kontinuirana inovacija, tehnološka istraživanja, talijanski stil, međunarodni pogledi, društvena i ekološka odgovornost: to su vrijednosti koje Atlas Concorde uvijek vode prema najvećem postignuću.

Axor

AXOR je lansiran 1993. godine. Misija brenda je razvijanje slavina i tuševa s neusporedivim dizajnom, tehnologijom i kvalitetom proizvodnje. Od samog početka, brend je bio vođen trima temeljnim vrijednostima – avangarda, personalizacija i savršenstvo – i sada je sinonim za inovativan, sofisticiran dizajn kupaonice po mjeri. Razvijeni s međunarodno poznatim dizajnerima, AXOR proizvodi često su nagrađivani nagradama za dizajn. AXOR je robna marka grupe Hansgrohe.

Baldocer

Baldocerove pogone podržava više od 760.000 četvornih metara industrijskog zemljišta koje je potpuno operativno, što Baldecor pretvara u jednu od glavnih tvrtki u keramičkoj industriji u Castellonu. Baldocer, nije samo priča o čovjeku, već i povijest tima koji čine izuzetni radnici, vjerni klijenti i izvrsni dobavljači.

Daniel Rubinetterie

Daniel Rubinetterie je talijanski kreativni proizvođač slavina. Iz svojih tvornica smještenih u pokrajini Milano, Daniel Rubinetterie revolucionirao je klasični pristup slavinama, stvarajući patentirane dekorativne tehnike i fokusirajući se na originalnost kreacija. Cilj tvrtke Daniel Rubinetterie je ponuditi iznimno prilagodljiv proizvod, koji se lako može prilagoditi specifičnim potrebama svakog kupca i postati čisti izraz osobnog ukusa. Slavine tako preuzimaju ekskluzivnu zadaću u projektima opremanja. Tko bira Daniel Rubinetterie zahtjevan je potrošač koji traži inovativna rješenja i visoke standarde kvalitete.

Edone

Edoné proizvodi su u potpunosti zamišljeni, dizajnirani i proizvedeni unutar tvrtke, omogućujući kontrolu svih faza obrade: na taj način moguće je jamčiti visoku razinu kvalitete i potpunu prilagodbu konačnog proizvoda. Sav namještaj brenda u cijelosti je proizveden u Italiji, u skladu je s ekološkim propisima i podvrgnut strogim kontrolama kvalitete, od trenutka kada stigne u tvrtku, pa do utovara za isporuku. Brend Edoné u vlasništvu je Agorà S.p.A. sa sjedištem u Sacileu, u pokrajini Pordenone, Italija.

Fontealta

Mlada talijanska tvrtka Fontealta na tržištu je od 1999. godine, a nakon što je osvojila talijansko tržište, svojim visoko kvalitetnim proizvodima za vanjske prostore, osvaja i strana tržišta. Ističu se luksuznom, elegantnom i visokokvalitetnom opremom za privatne bazene, plaže, lječilišta, privatne centre i jahte. Fontealta tuševi su proizvedeni od 100% inoksa oznake 316.

Ponosni su na svojim 15 godina proizvodnje s više od 100 vrsta tuševa i vanjskih miješalica, 10 priznatih dobavljača nehrđajućeg čelika s kojima surađuju te više od 50 zemalja za koje su ekskluzivni distributeri.

Fabresa

Temelj filozofije španjolske tvrtke Fabresa je čvrsta predanost kvaliteti proizvoda i uslugama za kupce. S procesom testiranja koje provodi Institut za keramičku tehnologiju (Instituto de Tecnología Cerámica, ITC, jedini akreditirani centar u Španjolskoj za ovakvu vrstu ispitivanja), čini Fabresine proizvode najboljim i konkurentnim keramičkim proizvodima na svijetu.

Geberit

Švicarska kompanija Geberit poznata je u svijetu po proizvodnji i prodaji inteligentnih proizvoda i sistema za kupaonice i sanitarije. Širom svijeta su pojam za najvišu kvalitetu i inovativnost u sanitarnoj tehnici.

Još od osnutka, davne 1874. godine, Geberit je pionir u svom sektoru uz konstantno postavljanje novih trendova i nevjerojatno maštovitim rješenjima.
Danas, prodajne centre ima u 41 državi, a glavnina proizvodnje je u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.

Asortiman tvrtke je vrlo raznolik i velik, a obuhvaća sanitarne ugradbene sisteme, sisteme za ispiranje, mehanizme za ispiranje pisoara, senzorsko ispiranje wc-a, tipke za aktiviranje, armature za umivaonike, sisteme za odvodnju te sve za opremanje kupaonica i wellnessa.

Glamox

Glamox je norveška industrijska grupa koja razvija, proizvodi i distribuira profesionalna rasvjetna rješenja za globalno tržište. Grupa posjeduje niz kvalitetnih marki rasvjete uključujući Glamox, Aqua Signal, Küttel, LINKSrechts, Luxo, Luxonic i Norselight. Glamox je predan ispunjavanju potreba i očekivanja kupaca pružanjem kvalitetnih proizvoda i rješenja, usluga i podrške.

Hansgrohe

Tradicija, inovacija, znanje, kvaliteta, ideje i vizije od davne 1901. godine. Osnivač tvrtke Hansgrohe, pionir u sanitarnoj opremi gospodin Hans Groh davne 1928. promijenio je svijet kupanja izumivši prvi ručni tuš. Čak i 110 godina nakon osnivanja, precizan majstorski rad pokretačka je snaga tvrtke u Schwarzwaldu. Visoka njemačka kvaliteta, stalni razvoj i neprestane inovacije, oblikovale su trendove u svijetu kupaonica i postavile svjetske standarde.

Široki asortiman njihovih proizvoda pruža nebrojene mogućnosti, od jednostavnih do luksuznih linija uz izvrstan dizajn i prvoklasnu tehnologiju. Hansgrohe danas je jedan od najpoželjnijih proizvođača u svojoj branši što dokazuju i mnogobrojne nagrade za dizajn, funkcionalnost i inovativnost.

Grupa Hansgrohe jedan je od predvodnika u industrijskoj grani po pitanjima održivosti i zaštite okoliša i klimatskih uvjeta i danas neprestano rade na proširivanju asortimana proizvodima koji štede energiju i vodu uz pametnu tehnologiju za veći ugođaj tuširanja.

Henkel

Henkel AG & Company, KGaA, sa sjedištem u Düsseldorfu, multinacionalna je tvrtka aktivna kako u potrošača tako i u industrijskom sektoru. Osnovana 1876. godine u Aachenu kao Henkel & Cie od strane Fritz Henkela i dva partnera.

Danas je organizirana u tri poslovne jedinice koje posluju globalno: Laundry & Home Care (sredstva za pranje i čišćenje u domaćinstvu), Beauty Car (njega) i Adhesive Technologies (ljepila i tehnologije).

Gotovo 140 godina uspjeha iza sebe Henkelova je vizija postati svjetski predvodnik u brendovima i tehnologijama. Henkel već sada drži vodeće tržišne položaje širom svijeta u potrošačkom i industrijskom sektoru te je dobro poznat po brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite.

Huppe

Od samog početka ime HÜPPE izvrsno je zvučalo među tradicionalnim njemačkim tvrtkama. Put do današnjeg međunarodnog poslovanja uvijek se temeljio na beskompromisnoj svijesti o kvaliteti.

Kerakoll

Kludi

Njemačka tvrtka Kludi osnovana je 1926. u Menden- u, a danas kao vodeći proizvođač kupaonskih i kuhinjskih armatura na području Njemačke i Austrije, svoj asortiman distribuira i diljem svijeta.

Osnovna načela tvrtke je proizvodnja proizvoda isključivo visoke kvalitete i poželjne funkcionalnosti uz poštivanje održivog upravljanja i visoke zaštite okoliša. Osnovni ekonomski zakon Kludija je: izbjegavati – izbjegavanje – recikliranje. Štedljivo korištenje i ponovna uporaba sirovine te svjesno i emocionalno korištenje vode. Široka paleta proizvoda sadrži armature, tuševe i miješalice, ugradbene tuš sisteme, kuhinjske slavine te pripadajuću dekorativnu opremu. Pregršt inovativnih ideja i proizvoda za svaki stil uređenja, od klasičnih oblika do modernog dizajna.

Njihovi proizvodi mogu se pronaći u sklopu uglednih arhitektonskih objekata širom svijeta, poznatim hotelskim zdanjima, bolnicama, klinikama te stambenim zgradama.

KOIN

Tvrtka je osnovana 1963. godine kao trgovačka radionica, a 1990. je preimenovana i redizajnirana u KOIN, d. o. o. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja kupaonskih elemenata i pribora, kao i manjih čeličnih i plastičnih potrepština. Svaki proizvod je osmišljen, dizajniran i proizveden unutar tvrtke. KOIN, d. o. o. također proizvodi međuproizvode za poslovne partnere (UNITAS, KOVINA, MLM – ARMAL).

Kolpa

Kolpa San je tvrtka koja djeluje u okviru poslovnog sustava KOLPA d. d. te je vodeći slovenski proizvođač kada, hidromasažnih kada, kabina, hidromasažnih bazena, kupaonske opreme i kupaonskog namještaja u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Osnovana 1978. godine, od tada do danas je razvila dobru reputaciju na temelju znanja i iskustva, te zaradila besprijekorno povjerenje u svoje proizvode.

Uvijek u trendu s današnjim zahtjevima tržišta, odličnog omjera cijene i kvalitete, Kolpa-San već godinama uvjerljivo osvaja srca hrvatskih potrošača, zauzimajući jedno od vodećih mjesta po prodaji na tržištu RH.

Lineabeta

40 godina talijanskog dizajna, Lineabeta je primjer svakodnevnog života onih koji žele dizajnirati i opremiti kupaonicu sa svježim, funkcionalnim, jednostavnim rješenjima. San tvrtke je svima pružiti udobnu kupaonicu, opremljenu funkcionalnim predmetima, koju je lako održavati čistom i dizajniranu da traje, koju karakterizira suvremena estetika i dostupnost većini ljudi. Kao što oznaka "svakodnevnog dizajna" objašnjava, cilj je brenda stvoriti okruženje koje se može koristiti svaki dan jednostavno i bez napora.

Megius

Tijekom godina Megius grupa tumači promjene u okusu i stilu prostora za tuširanje, predviđajući trendove s najsuvremenijim rješenjima koja su sada dio kulture i sektorski dizajn.

Značenje imena Megiusa, “Tisuću kapi emocija u jednom prostoru” eksplodira u svojoj biti da daje stil svakoj emociji. Rasodoccia-Filodoccia, Wellbox, Icona, Doiserie, Zen su neki od koraka u ovom putovanju do suštine najčišćeg dizajna. Naša budućnost ovisi o našoj sposobnosti uvođenja značajnijih inovacija brže od naših konkurenata, većinu vremena uzimajući nove putove. “To nije izvedivo”: to je polazna točka za bilo koji Megius izazov. Već fiksne granice stila i funkcionalnog karaktera postaju Megius kao oplodnja lansiranja, novi zid koji će se srušiti, val koji je uronjen i koji stvara napredak.

Natucer

NATUCER je španjolska tvornica i proizvodi potpuno glazirane ekstrudirane pločice. Ovaj revolucionarni proces omogućuje NATUCER-u da svojim klijentima ponudi veliki izbor specijalnih komada koje je nemoguće dobiti starim tehnikama prešanja. Od svog osnutka, NATUCER je pametno spojio moderni stil s nepogrešivim karakterom španjolske tradicionalne keramike, stoga nudi vrlo različite i ekskluzivne visokotehnološke proizvode.

Refin

Tvrtka Refin prisutna je na međunarodnom tržištu od 1962. godine i dio je grupacije Concorde, najveće keramičke grupacije u Europi. Danas nudi bogat asortiman porculanskih pločica, od rješenja za stambene prostore kao i rješenja za projektno planiranje. Od samih početaka do danas usmjeren je prema velikim ulaganjima kako bi zadržao svoje produktivne i korporativne strukture u skladu s vremenom. Njihov slogan 'Made in Italy' opisuje stil, kreativan talent, radnu etiku i tradiciju.

Pioniri su minimalizma i često se kreću suprotno struji vladajućeg stila. Serije, boje i kombinacije elegantnih i jedinstvenih porculanskih i gres pločica posebno su osmišljene kako bi impresionirale i u tome uspijevaju.

RosaGres

Rosa Gres je španjolska obiteljska tvrtka s više od 180 godina povijesti, projektima u više od 70 zemalja i timom od više od 100 profesionalaca. Njihova strast za keramikom, inovacije i specijalizacija učinili su je danas vodećom tvrtkom na području dizajna i proizvodnje popločavanja od porculanskog kamena. Rosa Gres redovito surađuje s arhitektima i profesionalcima u cilju stvaranja funkcionalnih rješenja s visokom dodanom vrijednošću. Rad tvrtke na istraživanju i razvoju je konstantan tijekom svoje duge putanje. Klijenti Rosa Gres znaju da mogu računati na tim koji će biti s njima od početka do kraja na svakom projektu.

Schell

Odaberete li Schell, odabirete kvalitetne proizvode 'Made in Germany'. Tvrtka osnovana 1932. godine od strane Hubert Schella, do danas nastavlja tradiciju stvaranja kvalitete, postojanosti i povjerenja. Njegov sin Günther Schell tvrtku je pretvorio u uspješnu međunarodnu kompaniju koja, iako je još uvijek obiteljskom vlasništvu i to treću generaciju, na što su vrlo ponosni, djeluje globalno. Tehnički inovativni, kreativno zahtjevni proizvodi visoke kvalitete i zanimljivog dizajna nude širok spektar rješenja za sve aspekte inteligentne tehnologije.

Sbordoni

U svijetu mode koja se stalno mijenja, Sbordoni je više od sto godina ostao uvjerljivo postojan, nudeći trajne vrijednosti dizajna, kvalitete i izrade koje se uzdižu iznad prolaznih trendova. U talijanskom gradu koji je srce povijesti talijanske proizvodnje sanitarija, gdje se keramika izrađuje tisućama godina, svaki pojedini komad izrađuje se od visokokvalitetnog porculana, od strane domaćih majstora čije obitelji uče i vježbaju svoje vještine tijekom mnogih generacija. Sbordoni kupaonica u vaš će dom unijeti autentičan tradicionalni “vintage” dizajn gdje je svaki komad jedinstven i rezultat stotina godina iskustva.

Sant'Agostino

Tubes

U području grijaćih tijela, tvrtka Tubes iza sebe ima preko 30 godina rada na postrojenjima, vodovodu i grijanju. Tehnološka i tehnička znanja u kombinaciji s osjetljivošću na tržišna očekivanja doveli su Tubes do inovacija u vrijeme kad je koncept opremanja grijaćim tijelima bio tek u razvoju. Tada 1994. godine tvrtka predstavlja još neviđen dizajn, kvalitetu i primjenu. Čvrstu poziciju na tržištu drže i danas, a za dizajnerske radijatore Tubes vežu se: izraz kvalitete, dizajna, inovacije, istraživanja i strasti.

Tece

Tece GmbH & Co. KG je njemačka firma specijalizirala se za proizvodnju cijevi i fazonskih komada za vodovodne instalacije, centralna, podna i zidna grijanja, te za program sanitarija. Sa sjedištem u njemačkom Emsdettenu tvrtka je osnovana 1959. godine, a u 100-postotnom je privatnom vlasništvu. Proizvodi i prodaje svoja projektirana kućna rješenja diljem Njemačke i svijeta na osnovi dugotrajnog odnosa s kupcem te često uključuju kupce u razvoj novih proizvoda. Sistemski je ponuđač i proizvođač kompletnih sistema za instalacije grijanja i vode te podžbuknih kotlića za izvođenje sanitarnih instalacija. Korištenjem proizvoda i usluga Tece, svoje potrebe i zahtjeve u potpunosti će zadovoljiti instalateri, projektanti, trgovci, voditelji gradilišta i investitori.

Vitra

Kultno ime suvremenog dizajna još od 1950. godine nosi ime Vitra. Švicarsko-njemački proizvođač sanitarne keramike i namještaja danas je jedan od najbrže rastućih svjetskih brandova na području sanitarne keramike, pod okriljem turskog koncerna Eczaciba$i i trenutno je najveći proizvođač sanitarija u Europi.

Tvrtku je utemeljio biznismen i sociolog Rolf Fehlbaum, a danas je na čelu dizajnerskog odjela stoji legendarni Ross Lovegrove, slavni produkt dizajner čiji spektar poslova seže od Sonyjevog Walkmana do dijelova Apple računala.

Vitra se posvetila proizvodnji najkvalitetnijeg dizajnerskog namještaja te sanitarija i smatra se ne samo kao vodeća kompanija već i kao kulturna institucija.

Vitrine proizvode obilježava vrhunska kvaliteta izrade i bezvremenski dizajn uz iznimno dugi vijek trajanja. Posebna pozornost u izradi polaže se na ergonomske zahtjeve ljudskog tijela te svi Vitrini proizvodi imaju najviše njemačke certifikate. U prilog tome ide i činjenica kako kompanija ima vlastiti testni centar za provjeru kvalitete proizvoda po strožim zahtjevima od propisanih europskih standarda.

Od 2007. godine Vitra je postala većinski vlasnik kompletnog Villeroy & Boch odjela keramike, čime je doslovce postala i jedan od proizvođača za navedeni brend.

Zehnder

Davne 1930. godine prvi je u Europi počeo proizvoditi čelične cjevaste radijatore te tim patentom revolucionirao tehnologiju grijanja. Danas postoji mnogo radijatora koji funkcioniraju na principu cijevi, ali je samo jedan original – Zehnder Charleston. Odlikuje ih visokokvalitetna izrada, najbolji materijali, klasičan dizajn u svojoj formi i funkciji te udobnosti. Visokokvalitetna grijaća tijela ovog njemačkog proizvođača garancija su kvalitete za dugi niz godina. Zehnder je jedan od najvećih svjetskih proizvođača radijatora te grijaćih tijela i jedinica za hlađenje i industrijsku klimatizaciju.

Osim u Njemačkoj Zehnder ima proizvodne pogone u Švicarskoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Zemlje Zapadne Europe izuzetno cijene Zehnder i spremni su platiti višu cijenu za višu klasu ovog proizvođača.