Search
Close this search box.

Minimalism

Manje je više!

Minimalism

Manje je više!

Jedan od najpopularnijih stilova koji izaziva puno kontroverzi. Ne podnosi masovnost, ne očituje se u dodatcima već u izboru tekstura, koristi jednostavnu geometriju koja donosi više slobodnog prostora. Jedan je od najboljih stilova za uređenje malih kupaonica. Održavanje takvih kupaonica je jednostavnije, brže i praktičnije.

Najnoviji trend minimalizma donosi nam talijanska tvrtka Arblu. Nove kolekcije elegantnog, modularnog i suvremenog kupaonskog namještaja: od prirodne boje esencija, do šarma trendi lakiranih nijansi s monokromatskim kompozicijama i minimalističkim stilom, uvijek s besprijekornom pažnjom na svaki detalj.

Arblu Lol

Okruglo ogledalo s pozadinskom led rasvjetom fi-130 cm

Arblu 5.zero

Ormarić s ladicom 120x36xh24 cm boja matt vulcano

Arblu Wooden Top

Top za ormarić s ladicama 215x36xh1,2 cm obrada resina vulcano

Kao rezultat traženja novih kombinacija koje daju sklad i harmoniju te se prilagođavaju velikim i malim kupaonicama je kolekcija 5.ZERO već spomenute tvrtke Arblu. Zahvaljujući ravnoteži različitih površina, strana, ručki što rezultira skladnim ili jedinstvenim kombinacijama koje se mogu uskladiti prema potrebi kolekcija 5.ZERO predstavlja i opisuje četiri različita raspoloženja, četiri konteksta koji su teksturirani, apsolutni, emocionalni ili racionalni. Svaki od njih je zaseban svijet ali mogu komunicirati jedni s drugima.

Završne obrade serije “Dress”, Pietrablu Woody Bianco, Cromo Fumè i sjajni Petrolio lak stvaraju profinjenu kombinaciju boja. Jasni detalji kvalitetnog proizvoda s naglaskom “manje je više”možete pronaći u salonu Abc interijera.

“Total look” proizvoda visokih performansi i novi materijali omogućuju ujednačene boje kao i istu teksturu, a na različitim površinama. Takva rješenja idealno usklađuju površine, a dizajnirane su da savršeno kombiniraju elemente kupaonice u potrazi za maksimalnom koherentnošću.

monolit allegro umivaonik sa sifonom

Iz ideje stvaranja skulpturalnog objekta, poput klesanog kamenog bloka nastao je MONOLIT ALLEGRO - ARCHIPRODUCTS DESIGN AWARD - WINNER

Karakteristike:

Kategorije korištene u editorialu

sanitarije noken

Sanitarije

Kategorija proizvoda

minimalizam u kupaoni

Namještaj

Kategorija proizvoda

moderna samostojeća kada

Kade i tuš kabine

Kategorija proizvoda