Search
Close this search box.

Nove kolekcije upečatljivih tekstura i oblika: 29. izdanje Porcelanosa

Nove kolekcije upečatljive teksture i oblika

Priroda je izvor nadahnuća za mnoge umjetničke i dizajnerske projekte na međunarodnoj 29. izložbi Porcelanosa grupacije koje slave nove kolekcije upečatljivih tekstura i oblika.

L’Antic Colonial predstavlja nove ukrasne ploče i tapete, Gamadecor pokazuje svoj inovativni karakter s novim dizajnom namještaja za kuhinje i kupaonice, dok je zaštitni znak prirode u novom dizajnu XTONE® na 29. Međunarodnoj izložbi Porcelanosa grupacije.

L'Antic Colonial

Tvrtka L’Antic Colonial predstavila je svoje nove kolekcije ukrasnih panela i tapeta na ovogodišnjoj međunarodnoj izložbi Porcelanosa. Nova kolekcija slavi upečatljive teksture i geometrijske oblike, koje poboljšavaju interijere, ispunjavajući ih toplinom i osobnošću.

Nova ponuda obuhvaća niz boja, uključujući tamnije nijanse za naglašavanje visine prostorije, kao i svjetlije ili neutralne tonove, čime se postiže živahan i originalan izgled.

Ovi su dizajni savršeni za naglašavanje jednog ili nekoliko zidova, ali također se mogu pohvaliti impresivnim akustičnim svojstvima za ublažavanje jeke i odjeka zvuka u sobama s malo namještaja. Fleksibilno rješenje koje se lako postavlja dobro funkcionira u svim vrstama prostora, uključujući velike površine, zahvaljujući formatu 60 cm x 240 cm.

Nove kolekcije upečatljivih tekstura i oblika - L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial

Nova kolekcija tapeta s različitim otiscima i teksturiranim završecima u skladu s najnovijim trendovima u minimalističkom stilu. Suvremeni geometrijski uzorci, prirodna vlakna, efekti tekstila i organski oblici najnoviji su pristigli kolekciji L’Antic Colonial, a svaki je inspiriran bezvremenošću i elegancijom.

Nove kolekcije upečatljivih tekstura i oblika - L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
Nove kolekcije upečatljivih tekstura i oblika - L'Antic Colonial
L'Antic Colonial

XTONE®

Priroda je izvor nadahnuća za mnoge umjetničke i dizajnerske projekte, a XTONE® se ne razlikuje od toga. Tvrtka, koja je postala jedno od glavnih opredjeljenja PORCELANOSA Grupe, sada predstavlja novi dizajn inspirirani prirodom za namještaj, podove i zidne dekoracije.

Posebno se ističu dizajni Alpinus i Argos Black, koji su inspirirani mramorom. Alpinus reproducira brazilski kamen, dok vene Argos Black stvaraju upečatljive kontraste, dajući oblik raskošnim i egzotičnim kompozicijama.

Ewood Nut i Ewood White su serije koje oponašaju drvo. Intenzivna boja Ewood Nut karakterizirana je profinjenom ljepotom i udobnošću, dok bijela serija oponaša bijeli ton bukovog drva, savršeno se uklapajući u prirodni ambijent.

Nove kolekcije upečatljivih tekstura i oblika -XTONE®
XTONE® Alpinus White
XTONE®
XTONE® Ewood - Argos Black

S ovom novom kolekcijom, XTONE® još jednom dokazuje svoju predanost prirodi i vrhunskoj kvaliteti s dodatnim prednostima, poput trajnosti, otpornosti na ogrebotine i lakoće održavanja. Kolekcija pločica velikog formata dostupna je za radne površine, podne i zidne pločice, pružajući širok izbor za bilo koji prostor. 

Gamadecor

Gamadecor predstavlja inovativni dizajn namještaja za kuhinje i kupaonice koji se prilagođava različitim stilovima uređenja. Offroad Kitchen je jedan od modela koji je nagrađen na Good Design Awards 2022. Ovaj model ima aluminijske unutarnje fronte i keramičku ili Krion® vanjsku oblogu.

Smart Kitchen je model pametne kuhinje s nevidljivom indukcijskom pločom i nizom drugih tehnoloških inovacija. Radna ploča radi, pomoću sučelja sa zaslonom osjetljivim na dodir, kao ploča za kuhanje ili za punjenje kućne elektronike, bez potrebe za kablovima ili baterijama. Rješenje koje nudi prednosti u smislu čistoće i estetike, povećavajući raspoloživi površinski prostor.

Gamadecor
Gamadecor
Nove kolekcije upečatljivih tekstura i oblika - Gamadecor
Gamadecor

Gamadecor proširuje ponudu namještaja za dnevni boravak i kupaonicu. Nova serija Smile  omogućuje višestruke kombinacije dizajna koje dodaju lakoću i povećavaju osjećaj prostora. Tvrtka je pokrenula online aplikaciju za planiranje kupaonskih prostora, postavljanje namještaja na željenu poziciju i generiranje 3D slike.

Nove kolekcije upečatljivih tekstura i oblika - Gamadecor
Gamadecor

Sve u svemu, Porcelanosa Group na 29. međunarodnom izdanju nudi brojne opcije za stvaranje modernog, funkcionalnog i elegantnog interijera koji odgovara različitim ukusima i potrebama, te još jednom dokazuju da se ljepota krije u detaljima.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram