Search
Close this search box.

Inovativne ideje na međunarodnoj izložbi: Porcelanosa 29. izdanje

Inovativne ideje za vaš dom: Pogledajte najnovije Porcelanosa kolekcije

Najnovije Porcelanosa kolekcije na 29. izdanju Međunarodne izložbe koja se ujedno poklapa s 50. obljetnicom tvrtke donosi inovativne ideje za vaš dom.

Inovacija je glavna tema novih kolekcija kuhinjskog, kupaonskog i dnevnog namještaja koje odlikuju moderan i funkcionalan dizajn te koji se ujedno prilagođava različitim stilovima uređenja.

Porcelanosina najelegantnija strana

Porcelanosa Group svoju 29. međunarodnu izložbu s novim kolekcijama ističe elegancijom i sofisticiranošću. Nove završne obrade zidnih pločica, poput kolekcije 3D Deco, Mystic i Nolita NYC, pružaju različite opcije za prilagodbu projekata. Svi dizajni su dostupni u različitim bojama i završnim obradama, što omogućuje kreiranje jedinstvenog i ekskluzivnog interijera.

Osam dizajna zidnih pločica upotpunjuju kolekciju; četiri u mramornoj završnici Fontana i četiri u mramornoj završnici Marquina. Svaki dizajn – s glatkom površinom bez reljefa – dostupan je u tri formata naglašenih pločica: Brooklyn, Madison i Queens. Kombinacija ovih novih komada s drugim pločicama i ukrasnim elementima rezultira savršenom crno-bijelom shemom interijera: elegancija i osobnost su zajamčeni.

Inovativne ideje za vaš dom: Porcelanosa
Inovativne ideje za vaš dom: Porcelanosa

NOKEN

Dizajniranje kupaonice može biti vrlo uzbudljivo, ali i zahtjevno iskustvo, jer je potrebno uklopiti mnogo elemenata u jednu funkcionalnu cjelinu. Srećom, tu su inovativni proizvodi poput onih koje nudi NOKEN kako bi vam olakšali taj proces i stvorili zaista veličanstvenu kupaonicu.

Jedan od najnovijih proizvoda koji je nedavno predstavljen je kupaonski namještaj Forma sa Slender umivaonikom na ploči. Ovaj minimalistički dizajn idealno se uklapa u modernu kupaonicu, stvarajući dojam prostranosti i elegancije. No to nije sve, jer je ovaj komad još funkcionalniji s dodatkom zidnog povećala, koje vam omogućuje detaljniji pregled.

Inovativne ideje za vaš dom: Noken
Inovativne ideje za vaš dom: Noken

Lounge Rain Shower je još jedan impresivan proizvod koji će transformirati vaše iskustvo tuširanja. Efekt kiše, vodopad i središnji mlaz stvorit će osjećaj kao da se nalazite u prirodnom vodopadu. Ovaj proizvod neće samo stvoriti oazu opuštanja, već će i dodati estetski element kupaonici.

Ako tražite dodatni luksuz, Lignage je slavina koju tražite. Inspirirana umjetničkim stilom art deco iz 1920-ih, nova mramorna drška čini ovu slavinu pravim draguljem kupaonice. Kontrast mramora i jednostavnosti oblika stvaraju izuzetno privlačan i luksuzan izgled. 

Inovativne ideje za vaš dom: Noken Lounge Rain
Noken Lounge Rain
Inovativne ideje za vaš dom: Noken
Noken Lignage
Inovativne ideje za vaš dom: Noken
Noken Swan
Inovativne ideje za vaš dom: Noken
Noken

Elegancija, ljepota i lakoća samo su tri vrline novog umjetničkog djela, nove linije slavina Swan. Ove slavine nisu samo prekrasne za gledanje, već su i vrlo praktične za korištenje. Njihova inovativna tehnologija omogućava vam da lako kontrolirate protok vode, a ujedno štedite na potrošnji. Ovo je kombinacija elegancije i učinkovitosti.

Za dodatni element vrhunskog dizajna, minimalistički grijač ručnika u mat crnoj boji savršeno se uklapa u modernu kupaonicu. Kombinacija s grijanim držačem za ručnike od prirodnog bijelog mramora stvara zaista elegantan i funkcionalan prostor.

Inovativne ideje za vaš dom: Pogledajte najnovije Porcelanosa kolekcije na izložbi
Noken Oxo

Ukupno gledano, ovi novi proizvodi od španjolske kuće Noken iz Porcelanosa grupacije pokazuju da dizajn kupaonice ne mora biti samo funkcionalan, već i vrlo privlačan. Od minimalističkog dizajna umivaonika do impresivnog tuša i umjetničke slavine, ovi proizvodi donose luksuz i estetiku u svaku kupaonicu.

Noken katalog
Noken katalog - 29th edition

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email