Search
Close this search box.

Crno ruho Aquaestila

Crno ruho Aquaestila

Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice od sada u crnom ruhu s novim linijama proizvoda.

Aquaestil je tvrtka koja se već duži niz godina ističe na tržištu kupaonske opreme visokokvalitetnim proizvodima koji udovoljavaju i najzahtjevnijim kupcima. 

U skladu s trendovima modernog uređenja kupaonica, Aquaestil je nedavno predstavio nove linije proizvoda. Uz već postojeći široki proizvodni asortiman, među novitetima su crni umivaonici iz linije Titan, tuš kade Flat Black, tuš paravan stvoren za maksimalnu funkcionalnost prostora, nova izvedba uspješne linije Grande TOP sa pločom u crnom sjajnom efektu te atraktivne velike hidromasažne kade.

Titan - vrhunska linija proizvoda

Premium linija proizvoda TITAN  rezultat je dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji kupaonske opreme te pomnog praćenja trendova modernog uređenja kupaonica. Proizvodi TITAN izrađeni su od ASTONE-a u svilenkastom bijelom ili crnom mat efektu, a pojedini proizvodi dostupni su i u izvedbi od lijevanog mramora.

Crno ruho Aquaestila - Titan Deus
Titan Deus

TITAN DEUS samostojeća kada iznimno je prostrana i stvorena je za one koji žele oplemeniti svoj interijer kupaonice posebnim dizajnom i vrhunskom funkcionalnošću. Rub kade TITAN Deus vizualno djeluje kao beskonačna spirala zahvaljujući inovativnom dizajnu i tehnologiji izrade. Kada je u potpunosti izrađena od kompozitnog materijala ASTONE u bijelom ili crnom mat efektu, a isporučuje se s tvornički montiranom otočno-preljevnom garniturom sa slot preljevom i klik-klak ventilom sifona.

Crno ruho Aquaestila
Titan Deus

Umivaonik TITAN Deus u potpunosti je izrađen od kompozitnog materijala ASTONE u bijelom ili crnom mat efektu i namijenjen je za ugradnju na pult. Posebni dizajn ruba umivaonika sigurno će se dopasti svima koji u kupaonici ne žele kompromise.

Tuš kade i kupaonski namještaj

Crno ruho Aquaestila
Tuš kada Flat
Crno ruho Aquaestila
Tuš kada Stone

Tuš kada Flat izrađena je od lijevanog mramora, izrazito je plitka i namijenjena ugradnji u razinu poda. Materijal od kojeg je izrađena daje joj nenadmašnu čvrstoću i sjajnu površinu koja se lako čisti i održava. Tuš kada je dostupna u bijeloj i crnoj boji u sjajnom efektu. Tuš kade s reljefnom površinom Stone izrađene su od lijevanog mramora koji im daje maksimalnu čvrstoću i otpornost. Ove tuš kade dostupne su u nekoliko standardnih dimenzija i tri različite boje: bijela, crna i cement. 

S obzirom na rastuću popularnost tamnih boja u interijerima, Aquaestil je odlučio uvesti i crne kupaonske elemente koje možemo vidjeti u linijama Grande TOP Black te u kombinaciji s drugim bojama i materijalima.

Crno ruho Aquaestila
Grande Top
Crno ruho Aquaestila
Grande Top
Crno ruho Aquaestila
Grande Top

Uz visoku kvalitetu svojih proizvoda i prednosti lokalne proizvodnje, Aquaestil se ističe i po svojoj usluzi te fleksibilnosti u prilagodbi proizvoda specifičnim potrebama kupaca. Također, Aquaestil redovito prati trendove i inovacije u proizvodnji kupaonske opreme te uvodi nove materijale i dizajne kako bi se što bolje prilagodili potrebama tržišta. 

Uz Aquaestilovu ponudu, renoviranje kupaonice postaje još kreativnije i zanimljivije, a krajnji rezultat je moderna i funkcionalna kupaonica koja će se svidjeti i najzahtjevnijim kupcima.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp