Search
Close this search box.

Prednosti lokalne proizvodnje – Aquaestil

Aquaestil

U današnje vrijeme, kada su lanci opskrbe različitim robama usporeni, više nego ikada vidimo prednosti lokalne proizvodnje. Novi automobil možda ćete čekati i više od godine dana, ali novu kupaonicu uz Aquaestil ne morate.

Najbitnije je izabrati proizvod, kupaonsku kadu ili tuš kadu poznatog proizvođača koji prvenstveno upotrebljava sirovine vrhunske kvalitete te kako taj proizvođač iza sebe ima iskustvo u razvoju i proizvodnji kupaonske opreme. Aquaestil ima dvadesetogodišnje iskustvo u proizvodnji, a ta se proizvodnja nalazi u Hrvatskoj.

Tuš kade i kupaonske kade

Tuš kade i kupaonske kade izrađuju se od 100% lijevanog sanitarnog akrila. Aquaestil upotrebljava isključivo akril od najviše kvalitete, a njegova najveća prednost je ugodnost na dodir, zadržava toplinu, te se u slučaju oštećenja može jednostavno popraviti čime se sprečavaju neki neželjeni troškovi. Osim akrila, za tuš kade koriste i lijevani mramor koji je mješavina kamenih čestica i određenih vrsta smole. Tako se dobiva materijal koji je izrazito čvrst i otporan. Njihova ekskluzivna linija Titan proizvodi se od takozvanog A-stone materijala. Riječ je o čvrstoj površini koja je homogena po cijelom presjeku, te jednostavna za održavanje. 

Aquaestil je jedan od rijetkih hrvatskih proizvođača kabina i paravana, a najveća prednost je što upotrebljavaju sirovinu provjerene kvalitete te su u mogućnosti izrađivati tuš kabine i paravane po mjeri čime se mogu premostiti određeni problemi u dimenzijama koje nisu standardne ili bilo kojim konfiguracijama koje izlaze izvan uobičajenih gabarita. Aquaestil kupaonska oprema dio je asortimana ABC interijera. Lokalna proizvodnja, osim što podupire hrvatsko gospodarstvo,  omogućava i puno bržu dostavu kupljenog proizvoda, ali i reakciju u slučaju potrebe. 

Kupaonski namještaj

Aquaestil je proširio asortiman kupaonskog namještaja čak sa sedam novih linija namještaja, i dominiraju nadgradni umivaonici koji su trenutačno trend u uređenju kupaonica

Nova linija jazz namještaja opremljena je vrhunskim nagradnim umivaonicima iz serije Titan koji dolaze u tri oblika  i mogu se međusobno kombinirati s različitim pultovima, visećim ormarićima i ogledalima. Većina Aquaestil ogledala opremljena je touch prekidačima koji više nisu neka novost, ali zato se mogu pohvaliti grijačima protiv magljenja, koji olakšavaju svakodnevno korištenje kupaonice, a neka od ogledala opremljena su dodatnim značajkama kao što je integrirani radio uređaj s bluetooth priključkom, koji će zasigurno svako jutro činiti ugodnijim. 

Kad govorimo o trendovima, trenutno su megapopularna okrugla ogledala  u više promjera, s okvirom, bez njega ili s crnim remenom. A kad kupaonicu uređujete u ABC interijeru, u ostale trendove uputit će vas naše ljubazno osoblje.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email