Search
Close this search box.

Novo iskustvo kupanja s Aquaestil Premium kadama bez vidljivog spoja

Otkrijte novo iskustvo kupanja s Aquaestil Premium kadama bez vidljivog spoja

U svijetu kupaonica, gdje svaki detalj igra važnu ulogu, dolazi potpuno novo iskustvo uživanja u beskompromisnom spoju dizajna i komfora kupaonskih kada. To je obećanje koje donose nove Aquaestil premium kade bez vidljivog spoja.

Aquaestil - Colorado free
Aquaestil - Colorado free
Aquaestil - Colorado free
Aquaestil - Colorado free (za nišu)

Raznolikost linija i varijanti

Inovativne samostojeće kupaonske kade dostupne su u brojnim varijantama; centralnim samostojećim u punom značenju te riječi, izvedbama namijenjenim za montažu u kut ili za montažu na jedan zid te posebnim izvedbama namijenjenim za ugradnju u nišu.

Premium kade bez vidljivog spoja dolaze u nekoliko linija, kao što su Metauro Free, Victoria Free, Colorado Free i Plane Easy, svaka s karakterističnim detaljima dizajna prilagođenima Vašoj viziji idealne kupaonice.

Aquaestil - Metauro Free
Aquaestil - Metauro Free
Aquaestil - Metauro Free
Aquaestil - Metauro Free
  • Metauro Free: elegantni dizajn, udobnost i jednostavna montaža. Dostupne su u centralnim, kutnim i zidnim izvedbama.

  • Victoria Free i Colorado Free: moderna kada s ugrađenim postoljem i nevidljivo spojenom oblogom, opremljene tvornički ugrađenom preljevno-otočnom garniturom sa „slot“ preljevom i „klik-klak“ ventilom sifona.

  • Plane Easy: jedinstvena kupaonska kada s integriranim staklenim vratima omogućuje olakšani pristup unutrašnjosti kade. Dostupna je u tri različite dimenzije u kutnoj varijanti.

Aquaestil - Plane easy
Aquaestil - Victoria free

Nova generacija Aquaestil kada bez vidljivog spoja predstavlja revoluciju u kupaonskom dizajnu. Dizajnirane s izuzetnom pažnjom prema detaljima, udobnost akrilne površine i iznimna kvaliteta izrade postavljaju nove standarde u industriji.