Search
Close this search box.

Opremi kupaonicu sa stilom – 25% popusta uz Aquaestil!

Opremi kupaonicu sa stilom – 25% popusta uz Aquaestil!

Tražite li savršeno rješenje za vašu kupaonicu? Imamo sjajne vijesti za vas!

Predstavljamo vam ekskluzivnu akciju “Opremi kupaonicu sa stilom – uz Aquaestil”, koja će vašu kupaonicu transformirati u prostor iz snova uz nevjerojatnih 25% popusta na cjelokupni Aquaestil asortiman.
Connect
Connect
Charm
Charm
GRANDE TOP - Aquaestil
GRANDE TOP - Aquaestil

Lokalna proizvodnja i Vaša prilika za sjajne uštede: 25% popusta!

Od 15. veljače do 15. travnja 2024., imate priliku transformirati svoju kupaonicu uz izvanredne uštede. Posjetite nas u Abc Interijer izložbenom salonu na Zavrtnici 17, Zagreb, kako biste iskoristili ovu ekskluzivnu ponudu.

Zenith
Zenith
savana
Savana
Crno ruho Aquaestila
Tuš kada Stone

Stvorite kupaonicu po vašem stilu

Bilo da sanjate o luksuznoj kadi za opuštanje, prostranoj tuš kadi za brzu osvježavajuću kupku ili funkcionalnoj kabini koja će dodati dozu suvremenosti vašem prostoru, Aquaestil ima rješenje za vas. I ne zaboravimo kupaonski namještaj koji će vašu kupaonicu pretvoriti u oazu mira i stila.

Premium linija proizvoda TITAN  rezultat je dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji kupaonske opreme te pomnog praćenja trendova modernog uređenja kupaonica. Proizvodi TITAN izrađeni su od ASTONE-a u svilenkastom bijelom ili crnom mat efektu, a pojedini proizvodi dostupni su i u izvedbi od lijevanog mramora. Više o novitetima pročitajte ovdje.

TITAN DEUS
Posebna Ponuda - Aquaestil

Ne čekajte – Posjetite nas na Zavrtnici 17, Zagreb i iskoristite ovu fantastičnu ponudu. 

Popusti se međusobno ne zbrajaju . Odnosi se na cjelokupni Aquaestil asortiman sa zalihe i po narudžbi.