Opremi kupaonicu sa stilom – 25% popusta uz Aquaestil!

Opremite Kupaonicu sa Stilom - uz Aquaestil!

Tražite li savršeno rješenje za vašu kupaonicu? Imamo sjajne vijesti za vas!

Predstavljamo vam ekskluzivnu akciju “Opremi Kupaonicu sa Stilom – uz Aquaestil”, koja će vašu kupaonicu transformirati u prostor iz snova uz nevjerojatnih 25% popusta na cjelokupni Aquaestil asortiman.

Upoznajte Aquaestil: Kombinacija Estetike i Funkcionalnosti

Aquaestil je sinonim za vrhunsku kvalitetu u svijetu kupaonica. Njihovi proizvodi, uključujući kade, tuš kade, kabine i kupaonski namještaj, ne samo da su estetski privlačni, već su i izuzetno funkcionalni. Bez obzira na vaš stil, Aquaestil nudi raznolik asortiman koji će se uklopiti u svaku kupaonicu – klasičnu, modernu ili minimalističku.

Connect
Connect
Charm
Charm
GRANDE TOP - Aquaestil
GRANDE TOP - Aquaestil

Vaša prilika za sjajne uštede: 25% popusta!

Od 15. rujna do 31. listopada 2023., imate priliku transformirati svoju kupaonicu uz izvanredne uštede. Posjetite nas u Abc Interijer izložbenom salonu na Zavrtnici 17, Zagreb, kako biste iskoristili ovu ekskluzivnu ponudu.

Zenith
Zenith
savana
Savana
Crno ruho Aquaestila
Tuš kada Stone

Stvorite Kupaonicu po Vašem Stilu

Bilo da sanjate o luksuznoj kadi za opuštanje, prostranoj tuš kadi za brzu osvježavajuću kupku ili funkcionalnoj kabini koja će dodati dozu suvremenosti vašem prostoru, Aquaestil ima rješenje za vas. I ne zaboravimo kupaonski namještaj koji će vašu kupaonicu pretvoriti u oazu mira i stila.

Premium linija proizvoda TITAN  rezultat je dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji kupaonske opreme te pomnog praćenja trendova modernog uređenja kupaonica. Proizvodi TITAN izrađeni su od ASTONE-a u svilenkastom bijelom ili crnom mat efektu, a pojedini proizvodi dostupni su i u izvedbi od lijevanog mramora. Više o novitetima pročitajte ovdje.

TITAN DEUS

Otkrijte Luksuz s ABC Interijerom

ABC Interijer je vaš partner u stvaranju interijera iz snova. Naša akcija “Opremi Kupaonicu sa Stilom – uz Aquaestil” je prilika koju ne smijete propustiti. Osigurajte da vaša kupaonica bude istovremeno funkcionalna i estetski privlačna po povoljnoj cijeni.

Ne čekajte – posjetite nas već danas na Zavrtnici 17, Zagreb i iskoristite ovu fantastičnu ponudu. 

Akcija traje od 15. rujna do 31. listopada 2023., popusti se međusobno ne zbrajaju . Odnosi se na cjelokupni Aquaestil asortiman sa zalihe i po narudžbi.

Posebna Ponuda - Aquaestil