Search
Close this search box.
Giveaway Abc interijer i Ana Rucner

Ana Rucner i Abc Interijer

daruju

Uključite se na fantastičan #giveaway Abc interijera, jer darujemo tri dizajnerska komada za vašu kupaonicu u vrijednosti 13.000 KN koje je odabrala za vas naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner.

Što darujemo?

Dizajnerski električni radijator, Novellini „Sole“ s temperiranom tehnologijom In Art, može se postaviti okomito ili vodoravno. Novellinijev radijator „Sole“ je prava nadopuna za kupaonicu i šire: zahvaljujući verziji zrcala uklapa se u svaki ambijent i stil. Ploče su izrađene od staklenog sigurnosnog laminata: osigurana je zaštita od prskanja vode i stoga se mogu sigurno koristiti. Dimenzije: 40×100 cm, 350 watt

 TOKYO talijanske kuće DANIEL je miješalica s jednom polugom: savršena sinteza dizajna zasnovanog na konceptu minimalizma. Korištenje uloška Ø 25 mm čini tijelo miješalice izuzetno elegantnim i vitkim. Izljevi koji se meko savijaju poboljšavaju liniju nježno prateći vodu u njenom toku. TOKYO dolazi u crnoj mat boji i spada u  bezvremensku eleganciju dizajna.

Tokyo Daniel

Ekskluzivan kupaonski namještaj vodeće španjolske kuće Porcelanosa Group, dolazi nam GAMADECOR Infinity Special Edition, sofisticirani kupaonski namještaj sa tri ladice i umivaonikom 120×47, predivne boje oraha i fronatama boje kave. 

Što trebate učiniti?

1. Ispunite formu i prijavite se na naš newsletter

2. Napišite u komentaru #Giveaway objave na Facebooku i/ili Instagramu tko je od vaših prijatelja obožavatelj dizajna interijera s heštegom #abcinterijer #AnaRucnerGiveaway #snovipočinjunakonbuđenja te zajedno zapratite naš Instagram profil @abc_interijer i/ili Facebook stranicu (Abc interijer).

Giveaway traje do 20. svibnja 2022.

Good luck! jer “Snovi počinju nakon buđenja”

Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email