Search
Close this search box.

Uz Diners Club – dodatna ušteda

Uz Diners - dodatna ušteda

Nemojte propustiti ovu priliku! Dodatna ušteda za kupnju Diners Club karticama.

Učinite vaš kupaonski prostor luksuznim s dodatnih 10% popusta na vrhunske europske miješalice! Do 12 rata bez kamata i dodatnih naknada za kupce s Diners Club karticama.

D-UTORAK i sjajna ponuda s 10% dodatnog popusta za kupce koji koriste Diners Club kartice, do 12 rata bez kamata i naknada. Akcijska ponuda preko 2000 miješalica na lageru vrhunskih europskih proizvođača omogućuje vam da pronađete idealnu miješalicu za vaš kupaonski prostor te date dašak luksuza po izuzetno povoljnoj cijeni.

Daniel RubbinetterieGrohe, Hansgrohe, Noken i mnogi drugi proizvođači u našoj ponudi, imaju širok izbor umivaonskih miješalica koje se razlikuju po stilu, materijalima i funkcionalnosti. Svi proizvodi su visokokvalitetni i dugotrajni, tako da ćete uživati u svom novom kupaonskom dodatku dugi niz godina. Posjetite naš salon na Zavrtnici 17 i birajte iz bogate ponude Abc interijera.

*Akcija se odnosi na količine raspoložive na zalihama. Popust se ne odnosi na već snižene artikle i ne može se zbrajati s drugim popustima.