Search
Close this search box.

Sive bezvremenske kupaonice

ARBLU_HITO

Siva boja uvijek je u trendu zahvaljujući svojoj svestranosti u dizajnu interijera.

Sivi izgled sa sivim kupaonskim namještajem u kombinaciji s drugim komadima kao što su moderne miješalice ili samostojeća kada – savršena nadopuna bijelim umivaonicima ili WC školjkama.

Siva kupaonica je siguran izbor. Ovo je ton koji nikada ne izlazi iz mode.

Siva je također elegantna, suzdržana i svestrana, savršena za kupaonske stilove koji zagovaraju mirne i spokojne palete boja, a ne jarke boje. 

Odlučite li se za kupaonicu u sivoj boji, možete dobiti izgled koji je jednako suvremen i funkcionalan. 

Sivi kupaonski namještaj: Architect i Liem, za suptilnu dozu modernosti

Idealna jedinica za moderne prostore, u sivim nijansama: Liem, dio kolekcije koja nudi novi pogled na vintage stil. Spokojan izbor za skladnu, svijetlu i prirodno sivu kupaonicu s romantičnim ugođajem. 

S mekim i poliranim oblicima, ova lagana struktura dostupna je u dvije širine: 120 cm ili 80 cm. Obje dolaze u formatu za montažu na zid ili s nogama.

Liem Grey

Kupaonska serija Arquitect također je dostupna u crnoj boji, a dolazi u dvije veličine: 80 i 120 cm. Ova zidna jedinica jednako je suptilna koliko i praktična. Na prvi pogled može izgledati jednostavno, ali može se pohvaliti velikom unutarnjom ladicom koja nudi puno mjesta za pohranu. Nadgradni umivaonik iz iste kolekcije savršena je nadopuna jedinici: Arquitect je savršen finalni “touch” bijelo/sivog izgleda, idealan za urbane kupaonice. 

Grey Arquitect
Grey Arquitect

Krom i bakar: završne obrade

Razmišljajući izvan sive boje, krom je savršen partner za sive ili sivo-bijele kupaonice. Forma slavine za umivaonik od kroma, s ručkama u boji merlota, šume i badema – idealne za dodavanje daška boje vašoj kupaonici. 

Forma s umivaonikom Slender i visokom kromiranom slavinom Forma
Forma s umivaonikom Slender i visokom kromiranom slavinom Forma

Uređenje vaše sive kupaonice: komadi koji će upotpuniti vaš prostor

Bijela, crna i siva čine nevjerojatnu shemu boja. Na primjer, možete kombinirati elemente kao što je umivaonik Arquitect s okruglim slavinama u mat crnoj boji.

Ako želite igrati na sigurno, odlučite se za bijelu boju u svojoj sivoj kupaonici – nepogrešiv izbor. Na primjer, možete se odlučiti za Lounge mat bijelu WC školjku za kontrast.

Ako pak ne želite kontrast i preferirate monokromatski izgled, odlučite se za sve u sivoj boji, a posebno za komade koje želite istaknuti u kupaonici, poput samostojeće kade. Bijeli “touch” uvijek će dobro funkcionirati, ublažavajući estetiku.

Umivaonik White Arquitect sa slavinama Round Crna Mat
Umivaonik White Arquitect sa slavinama Round
Lounge mat bijeli WC
Lounge mat bijeli WC
Lounge kada
Lounge kada
arblu kupaona minimalism
Arblu 5. Zero

Talijanska kuća Arblu s paletama od 44 boje i kolekcijama s neograničenim mogućnostima prilagođavanja za skladne i personalizirane prostore. 

arblu kupaona
Arblu 5. Zero

Kolekcija CRIO prilagodljiva u Edoné bojama i na koju se po izboru mogu primijeniti stranice u drvu, HPL-u, staklu, prikladan je za sve vrste projekata namještaja, zahvaljujući mnogim kombinacijama završnih obrada i materijala. Gornja ploča s integriranim ili nadgradnim umivaonikom nudi širok izbor oblika, materijala i boja.

Edoné Crio
Edoné Crio

Planirate urediti svoju kupaonicu? Ni bijelo ni crno. Siva je odgovor.

Ako želite više ideja za svoj projekt, pratite naš blog gdje ćete pronaći beskrajnu inspiraciju.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email