Search
Close this search box.

Sbordoni – svježa i inovativna kreativnost

Livia Sbordoni

Novim kolekcijama dominira svježa i inovativna kreativnost koju je talijanski brend Sbordoni prikazao tijekom Milanskog sajma namještaja.

Sbordoni je poznat u cijelom svijetu po svojoj kvaliteti za kupaonsku opremu, ali i po preciznom stilu koji ih čini jedinstvenim. Na “Salone del Mobile” u Milanu, tvrtka prenosi drugačiju poruku, prikazujući liniju namještaja za kupaonicu koja se ističe svojim mladim i svježim značajkama.

Stoga otkrivamo Plissè, kolekciju koja izgledom i stilom pomalo raskida sa svojom prošlošću i Sbordonijevom poviješću uvodeći novu, drugačiju i neočekivanu viziju kupaonice. Novi elementi Plisséa su Masaccio, ugradbeni ormarić i bočni ormarić. Plissé vas također oduševljava svojim šarmom i osobnošću, jasno inspiriranim nježnim bojama i čistim dizajnom skandinavskog namještaja. Konkretno, to je profinjeni canneté (splet tankih traka) obrada drva za vrata koja cijeloj kompoziciji daje jednostavnost i eleganciju.

Plise_Sbordoni_Milano
Plise_Sbordoni_Milano Plise

New York je novi Sbordoni paket kupaonskih dodataka sa snažnim karakterom i čvrstim identitetom. Apsolutni protagonist ovog asortimana je industrijski stil s mesingom u oksidiranoj i brušenoj završnoj obradi, uz vještu izradu i očite stilske reference. Dizajniran kao idealna nadopuna Neoclassica kompletu, asortiman se sastoji od ogledala, police, držača za čašu i držača za sapun, zidne lampe, grijane šipke za ručnike, tipke za ispiranje WC školjke, držača za toaletnu rolu, držača za WC četku i kuka za ogrtače.

Detroit – Dizajniran od strane Davida Bongiannija, ovaj novi Sbordoni asortiman iznenađuje svojim modernim i eklektičnim stilom. 

Osobnost, elegancija i linije koje karakteriziraju Sbordoni stil ističu se u kolekciji Pisa. Prilagođava se i klasičnim i modernim okruženjima, zahvaljujući i širokoj paleti završnih obrada. Sbordoni ističe i naglašava bitnost oblika, vraćajući sklad i ugodu u kupaonski prostor.

Livia
Dragocjena i nježna poput školjke koja se polako otvara, Livia je jedna od novih kada koje je predložio Sbordoni u Solid Surfaceu. Površina kade Livia obrađena je vrlo delikatnim i elegantnim uzorkom utora, što ovaj komad čini skulpturalnim i i idealnim za središte prostorije, dizajniran je za podne slavine postavljene na dužu stranu kade. Dimenzije su: L170x77xH57cm. Težina: 90 kg.
Aurelia
Skladna kada, meko oblikovanih rubova i baze. Neoklasičan i elegantan stil koji podsjeća na prekrasne rimske termalne prostore, a nudi kadu kao ključni element kupaonice. Izrađena od čvrste površine, Aurelia je dostupna sa sjajnom ili mat završnom obradom. Dimenzije su: D 174 x 76 x V 56 cm. Težina: 120 kg.
Flaminia
Nova kada koju je dizajnirao Sbordoni koja kombinira reinterpretaciju tradicionalne kade s klinčastim stopalima i korištenjem materijala najnovije generacije, kao što je Solid Surface. Klasična i elegantna, ima prave proporcije da se uklopi čak i u kupaonicu koja nije previše prostrana. Dimenzije su: D 171 x 82 x V 63 cm. Težina: 107 kg.
Imperia
Sofisticirana kupka s esencijalnim dizajnom. Zauzima malo prostora i nudi veliku jednostavnost korištenja. Kombinacija s garniturom slavina u industrijskom stilu poput Detroita jamči svoju originalnost. Dimenzije su: L168x75xH57cm. Težina: 120 kg.
Previous slide
Next slide

Prolistajte novi SBORDONI katalog sa Milanskog sajma namještaja za 2022.

Sbordoni_Milano 2022_katalog

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp