Search
Close this search box.

Abc interijer na sajmu InDesign

Sant'Agostino Terazzo

Spremate se na adaptaciju ili opremanje nove kupaonice? Prvi korak je potraga za inspiracijom i skupljanje informacija i savjeta. Sve to, ali i super popuste možete dobiti na 5. sajmu interijera InDizajn u zagrebačkoj dvorani Arena od 23. do 25. rujna!

Noken Porcelanosa Forma

Slavljem 30 godina prisutnosti, Abc interijer donosi najinovativnije kolekcije i dizajn od najvećih svjetskih proizvođača keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija.

Vodeća španjolska kuća Porcelanosa koja se ističe ponudom najbolje tehnologije i kvalitete te kupaonske kolekcije Noken Porcelanosa Bathrooms dizajnirane su da zadive u najekskluzivnijim kupaonicama. Elegantni, praktični komadi savršeno se spajaju jedan s drugim i omogućuju kreiranje pune kupaonice s visokom dozom modernosti. Proširujući dekorativne mogućnosti, ekskluzivnost komada tvrtka povećava s dragocjenim završnim obradama (Noken Finish Studio) inspiriranim plemenitim metalima poput brončanih slavina te kompletne kupaonske galanterije. Abc interijer u svojim ambijentima predstavit će i zidne pločice velikog formata tvrtke Xtone iz Porcelanosa grupacije koja ide prema jednoj drugoj estetskoj dimenziji: luksuznijoj i prostranijoj, kombinirajući eleganciju i funkcionalnost bez obzira na primjenu.

Porcelanosa Noken

Kažu, ljepota je u detaljima, stoga živa igra popularnog terrazzo uzorka s keramičkim arabesknim umetcima talijanske kuće Sant’Agostino stiže s posebnim ciljem da se ponudi tehnički najsigurnija, estetski najzanimljivija površina za svaki projekt, javni ili privatni, unutarnji i vanjski.

Sant'Agostino

Na sajmu djelatnici Abc interijera, besplatno će projektirati 3D vizualizaciju kupaonice te će vašem prostoru dati novi koncept ekskluzivnosti koji nadilazi tradicionalni format. Ujedno posjetitelji će moći ugovoriti posebnu ponudu “Ključ u ruke” gdje osim keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija, tvrtka nudi i majstore. Keramičar, električar, vodoinstalater, soboslikar, montažer, štogod vam od građevinskih radova zatreba.

Posjetioci će na Sajmu moći dobiti promotivni katalog s dodatnim popustima te sudjelovati u nagradnom natječaju “Osvoji kupaonicu za Božić” u vrijednosti 25.000 KN. 

Za sretne i opuštajuće trenutke koji podižu razinu serotonina dok razgledavate ambijente tvrtke Abc interijer pobrinut će se slavna violončelistica Ana Rucner u posebnom programu uz nekoliko šansona za stvaranje jedinstvene harmonije elegantne i suvremene kupaonice 21. stoljeća.

Vidimo se na sajmu interijera InDizajn u zagrebačkoj dvorani Arena od 23. do 25. rujna!