Search
Close this search box.

Pregled noviteta – Cersaie 2022

Porcelanosa

Donosimo pregled noviteta, najnovije trendove i kolekcije za 2023. godinu.

39. izdanje Cersaie, međunarodne izložbe keramičkih pločica i kupaonskog namještaja, u potpunosti je opravdalo naša visoka očekivanja. Predstavljanje najnovijih inovacija proizvoda sa snažnim vizualnim i emocionalnim dojmom, donosimo pregled noviteta, najnovije trendove i kolekcije za 2023. godinu.

Porcelanosa Group

Tvrtka PORCELANOSA Group stiže na sajam u Bologni s novim funkcionalnim poboljšanjima, novim završnim obradama i stilovima. Najnoviji trendovi uključuju najelegantnije boje, funkcionalni i estetski dizajn, glavne su kvalitete koje je Noken prenio u svoje kolekcije.

Previous slide
Next slide

Najekskluzivnija kolekcija tvrtke Gamadecor za Cersaie 2022

Neutralne boje i povećani skladišni kapacitet glavna su obilježja novog kuhinjskog i kupaonskog namještaja

Gamadecor Smile
Gamadecor - Kolekcija Smile
Gamadecor - Kolekcija Smile
Gamadecor - Kolekcija Smile

Tvrtka za keramiku velikog formata (XTONE®) podiže tehnološku evoluciju na višu razinu i ističe jedinstvene značajke prirode dizajnom inspiriranim kamenom, mramorom, drvom i metalom. Neutralni tonovi savršeni za radne površine (160 cm x 320 cm x 1,2 cm) te podne i zidne pločice (150 cm x 300 cm x 0,6 cm).

XTONE EWood White (150x300)
XTONE EWood White (150x300)
XTONE Ceppo White (150x300)
XTONE Ceppo White (150x300)
Xtone Montreal Ice (150x300)
Xtone Montreal Ice (150x300)

Sant'Agostino

Sve počinje u potrazi za ljepotom. Najnovije kolekcije talijanske kuće Sant’Agostino s inspiracijama koje govore o prirodi, snovima, sjećanju, najfinijem materijalu i budućnosti. Sve najnovije kolekcije pogledajte ovdje.

Kolekcija Tetris
Kolekcija Tetris
Kolekcija Insideart color
Kolekcija Insideart color
Kolekcija Dripart
Kolekcija Dripart
Kolekcija Unionstone 2
Kolekcija Unionstone 2

Edoné

Talijanska kuća Edoné predstavlja novi asortiman završnih obrada od drveta obogaćenim novim esencijama i teksturama kako bi dao još više prostora vašem istraživanju stila.

Među novim prijedlozima je i novi umivaonik Caldera. Naziv, već evokativan oblikom, upućuje na izvornu ideju iz koje je nastao koncept koji je doveo do stvaranja ove nove monoblok ploče: umivaonik, koji svojim oblikom podsjeća na krater vulkana. Poput toka lave, izlijeva se iz svog prostora, produžujući se u sam prostor.

Edoné
Edoné - Legno
Edoné Caldera
Edoné Caldera
Edoné Caldera
Edoné Caldera

BALDOCER

Novi proizvod tvrtke Baldocer pojavio se kako bi odgovorio na rastuću potražnju na tržištu: zidne pločice za unutarnje prostore velikih formata. Predstavljeni su novi formati 60×120 cm, novog dizajna i reljefa.

Montmartre
Montmartre
Symphony
Symphony
Villewood
Villewood
Neve Satin
Neve Satin

ARBLU

Arblu predstavlja nekoliko novih kompozicija i sistema od praonice (vešeraja) do novih tuš kabina. U praonici je funkcionalnost na prvom mjestu. U ovom radnom prostoru nije izgubljen ni centimetar, zahvaljujući policama, jedinicama koje osiguravaju funkcionalnost.

Tuby: dinamički sustav koji oplemenjuje prostore, obogaćujući njihovu funkcionalnost i oblik.

Kore je tuš kabina minimalističkog stila koja spaja lakoću, dinamičnost i osobnost.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp