Search
Close this search box.

Pastelne boje koje će vam uljepšati 2022.

pastelne boje u kupaonici za uljepšati 2022.

U novom katalogu 2022. vodeće španjolske kuće Porcelanosa (Noken) dolaze nam proljetne boje koje opuštaju. Sezona je to u kojoj svjetlost, radost i zabava dolaze do izražaja sa širokim rasponom pastelnih boja.

Ovog proljeća ne treba zanemariti pastelne boje kao što su krokodil zelena, arktička plava, flamingo ružičasta ili kanarinsko žuta. NOKEN katalog za 2022. donosi prijedloge za korištenje ovih nijansi za stvaranje jedinstvenih prostora. Neka pastelne boje udahnu novi život dekoru vaše kupaonice. 

Noken (Porcelanosa) Krokodil zelena

Energija i vitalnost krokodil zelene završne obrade povezuje nas s najprimitivnijom stranom prirode. Svježina boje koja se prelijeva u kupaonicu, započinjući naše dane s najboljom energijom. Kombinacija ovih nijansi s prirodnim materijalima poput kamena ključ je za stvaranje prostora vitalnosti i optimizma.

Ružičasta se dobro kombinira u raznim kombinacijama s drugim pastelnim nijansama i bijelom, kao i s drvetom kako bi pružila toplinu vašoj kupaonici. Retro kombinacija koja će se pridružiti trendu sedamdesetih.

Noken Porcelanosa s plavim pastelnim bojama
ružičasta pastelna boja kupaone

S druge strane, kanarinsko žuta u kombinaciji s drugim slično svježim tonovima, kao što je krokodilska zelena, pruža vizualnu ravnotežu u prostoru koji privlači poglede.

zelene pastelne boje u kupaoni

Kada je u pitanju stvaranje prostora koji je istovremeno elegantan i ugodan, tople nijanse poput pastelne bež i čokoladno smeđe su savršene opcije. Ove boje također dotiču prirodu, inspiriranu pijeskom, zemljom i kamenom, te nas prenose u prostor u kojem je dobrobit od najveće važnosti.

NOKEN Porcelanosa za bijele interijere

U salonu Abc interijera upoznajte se sa NOKEN Finish studiom, završnim obradama gdje se pastelne boje vrlo lako mogu kombinirati s bijelim i drugim neutralima, pametnim proizvodima i najnovijim wellness komadima koji će vašu kupaonicu učiniti savršenom za stvaranje sretnih i radosnih trenutaka.

Ispunite formu i prolistajte novi NOKEN katalog za 2022.

noken katalog 2022

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email