Search
Close this search box.

OUTLET: s popustima do 70%

OUTLET: s popustima do 70%

Uštedite novac na kupaonskim proizvodima visoke kvalitete: Outlet tvrtke Abc interijer s popustima do 70%.

Veliki izbor umivaonika, kupaonskog namještaja, kada i tuš kada kako bi vaša kupaonica zablistala u punom sjaju i to po cijenama koje će vam uštedjeti novac i za dodatne projekte. 

Ponosni smo što vam možemo ponuditi široku paletu kupaonskog namještaja, kada, tuš kada i kabina, sanitarija koji će se savršeno uklopiti u vaš dom. U našem outletu možete rezervirati kvalitetne kupaonske proizvode po pristupačnim cijenama s popustima do 70%.

Svi proizvodi dolaze od renomiranih talijanskih, španjolskih i hrvatskih  proizvođača koji su poznati po kvaliteti svojih proizvoda, što znači da možete biti sigurni da ćete dobiti trajne i funkcionalne komade.

Rezervacija proizvoda

Ono što čini naš outlet posebnim je mogućnost rezervacije proizvoda. Nakon što pronađete proizvod koji vam se sviđa, možete ga rezervirati , a potom ga preuzeti u našem Showroomu. Rezervacija traje 48 sati, pa imate dovoljno vremena za organiziranje vlastitog prijevoza i dovođenje proizvoda u svoj dom.

Iz Outleta izdvajamo:

Kupaonski namještaj:
Kompozicija PureLine
Kompozicija PureLine
Kompozicija Gloria
Kompozicija Gloria
Kompozicija Vanity
Kompozicija Vanity
Kade, tuš kade i kabine:
PO01000552
Kada Comodo
Dorsa
Tuš kada i kabina Kolpa - Dorsa
Design 2E
Tuš kada i kabina Huppe - Design 2E

Uvjete rezervacije robe možete pročitati ovdje: https://abc-interijer.hr/opci-uvjeti-prodaje/

Ako ste u potrazi za kvalitetnim kupaonskim namještajem, sanitarijama ili umivaonicima po povoljnim cijenama, posjetite naš novi Outlet i pronađite savršene komade za vašu kupaonicu.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email