Search
Close this search box.

Nova modularna kolekcija “Laundry”

Nove modularne kolekcije Laundry

Konačno imamo rješenje kako smjestiti perilicu / sušilicu rublja jer stigla je nova modularna kolekcija “Laundry”.

Kupaonica je prostor doma koji se treba isticati svojom funkcionalnošću, te se samo od sebe nameće sasvim logično pitanje, gdje ugurati perilicu a kamoli još i sušilicu?

Talijanska tvrtka Arblu nudi inovativna rješenja za moderne male kupaonice, novom kolekcijom Laundry. U ovom radnom prostoru nije izgubljen ni centimetar, zahvaljujući namještaju, jedinicama i policama koje osiguravaju najbolje korisničko iskustvo.

Modularna kupaonica se oblikuje, jedan komad za drugim; od izbora završnih obrada: efekt drva, efekt smole te sjajne i mat lakirane završne obrade po izboru između 44 Arblu boje. 

Dress

Uz modularnu seriju Dress, kupaonica je odjevena u svoje najbolje odjelo, najmoderniji dizajn, u skladu s ukusima i stilovima.

nova modularna kolekcija “Laundry" - Dress
Laundry Dress
nova modularna kolekcija “Laundry Dress
Laundry Dress

Hito

Hito je dinamična i svestrana serija koja dotjeruje prostore s pažnjom posvećenom detaljima.

nova modularna kolekcija “Laundry Hito
Laundry Hito
nova modularna kolekcija “Laundry Hito
Laundry Hito

Tango

Elegantna kompozicija Tango, talijanske kuće Arblu, poput plesa pokazuje savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i kvalitete,  u kombinaciji s klupama i velikim policama Laundry kolekcije.

nova modularna kolekcija “Laundry Tango
Laundry Tango
nova modularna kolekcija “Laundry Tango
Laundry Tango

Integracija s Tuby sustavom

Tuby System projekt je studija Arter&Citton, osim što uljepšava namještaj, karakteriziran je konceptom koji se povezuje s estetskim linijama kolekcija Arblu. Katalog Arblu kupaonskog namještaja i Tuby sustava možete vidjeti ovdje.

Tuby Sistem

Modularni Tuby System karakterizira korištenje cjevastih elemenata, koji se sastoje od lijevanih spojeva i aluminijskih profila koji stvaraju različita stilska rješenja.

Tuby System svestran je izbor koji zadovoljava sve potrebe, stil i veličinu: može se dizajnirati i kao samostojeći komad namještaja.

Arblu Tuby

Ako želite više ideja za svoj projekt, pratite naš blog gdje ćete pronaći beskrajnu inspiraciju.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email