Search
Close this search box.

Prirodne teksture u novom Porcelanosa katalogu

Noken Porcelanosa Forma

Prirodne teksture i prirodna elegancija u novom katalogu vodeće španjolske tvrtke Porcelanosa dodaju nenadmašnu originalnost i boju prostorima.

Mramor, tapete i keramičke pločice postale su praktičan i vrlo dekorativni resurs u suvremenom dizajnu interijera. Bilo da ih koristite u zatvorenom ili vani, ova rješenja donose obilje estetskog potencijala svakom projektu. 

Za klasične interijere, korištenje ujednačenije, suzdržane sheme crnih ili sivih tonova na zidu povećat će osjećaj dubine. Upravo su to kvalitete koje se provlače kroz Victorian Negro Marquina, crnu kamenu mozaičku pločicu punu nježnih mrlja srebra koje povećavaju sjaj i poboljšavaju vaš dekor. Skins Buckingham Taupe tapete s cvjetnim motivima u viktorijanskom stilu postavljenim preko sive pozadine: savršen su ukras za vaše zidove.

L'antic Colonial Porcelanosa
L'Antic Colonial - Porcelanosa
KRION®, brand PORCELANOSA Grupe, nudi još jednu kolekciju za interijere: Alluslate®. Ova zidna obloga velikog formata dolazi u dvije završne obrade: Mat (mat tekstura) i Glazed (sjaj), što ih čini savršenim partnerom za dodavanje osobnosti zidovima – ili namještaju.

Spajanje kamena s drvom postaje sve popularnije u uređenju kupaonica i spavaćih soba. Porcelanosa nudi niz rješenja u tom pogledu, kao što su kolekcije keramike inspirirane prirodnim kamenom i mramorom, s dizajnom koji svakoj pločici donosi suptilnost i otpornost. 

PORCELANOSA je uvela brojne inovacije u tom smislu, stvarajući svestrane i sofisticirane završne obrade u kolekcijama u rasponu od svojih Marquina Black i Blue Roma XTONE® proizvoda inspiriranih mramorom do komada koji ponovno stvaraju toplinu orahovog drveta (tanzanijski badem od PAR-KER®) .

Xtone Porcelanosa

Mramor je također dostupan u XTONE® mineralnom kompaktu. Nudi čistu bijelu boju Carrare u svom modelu Invisible White; crni Marquina mramor u Marquina Black; i zelenilo indijskog mramora u Emerald Green. Kolekcije brenda ističu se po svojim prepoznatljivim venama, prirodnoj svjetlini i svestranosti. Mogu se koristiti za oblaganje podova ili zidova ili obloženog namještaja, kombinirajući eleganciju i funkcionalnost bez obzira na primjenu.

Prolistajte novi PORCELANOSA katalog za 2022.

porcelanosa katalog keramike

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp