Search
Close this search box.

Kako opremiti malu kupaonicu

Vivace Arblu

Kako opremiti malu kupaonicu uvijek je izazov. Kupaonica je prostor doma koji se treba isticati svojom funkcionalnošću ali istovremeno treba biti i oaza za opuštanje.

Prvi korak je 3D vizualizacija pomoću koje ćete dobiti dojam kako vaša kupaonica treba u konačnici izgledati i sve što u nju stane. 3D vizualizaciju u svojoj ponudi ima i Abc interijer gdje će vas naši stručnjaci savjetovati kako opremiti kupaonicu.

KLIZNA VRATA

Kadu svakako nastojte zamijeniti tušem, te prostor tuša neka bude čim pliči ili u razini s podom, a stakla klizna i prozirna. 

Slavine svakako neka budu ugradbene.

 

ODABIR SVIJETLIH BOJA

Svjetle boje svakako otvaraju prostor pa se poigrajte keramikom i zanimljivim uzorcima.

Tuš kada

DOBAR RASPORED NAMJEŠTAJA

Namještaj u malim kupaonicama odignite od poda tako ćete dobiti kontinuitet prostora i zida i učiniti prostor većim.

Arblu

Ne zaboravite element koji udvostručuje prostor a to je ogledalo. Kako bi prostor dobio na atmosferi ali i prostranosti, pored centralne rasvjete na stropu dobro je imati i pomoćna rasvjetna tijela, iznad ogledala, umivaonika ali i pozadinsko svjetlo iza ogledala kako biste dobili na dodatnoj dubini prostora.

Arblu
Arblu Tango
ARBLU

Talijanska tvrtka Arblu nudi inovativna rješenja za moderne male kupaonice dok serija Plural kuće Vitra predstavlja kupaonicu kao novo srce doma. Organski oblici i neutralne boje donose osjećaj topline, a komadi namještaja mogu se stilizirati u brojnim kombinacijama. Povratak konceptu reda jedinstvenog dizajna u seriji Forma, vodeće španjolske kuće Noken (Porcelanosa) pohrana i dizajn idu ruku pod ruku i idealno su rješenje za male kupaonice. 

Vitra Plural
Forma Noken

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email