Search
Close this search box.

Iznimna svestranost GAMADECOR namještaja

GAMADECOR Porcelanosa Group

Iznimna svestranost suvremenog kupaonskog namještaja, vodeće španjolske kuće Gamadecor (Porcelanosa Group), dizajniran je da maksimalno iskoristi potencijal vašeg kupaonskog prostora.

Gamadecor Porcelanosa

Potpuno podesiv Gamadecor kupaonski namještaj koji omogućuje prilagodbu, po dubini i visini, te se kreće od klasičnog do vrhunskog avangardnog dizajna, što ga čini prilagodljivim svim prostorima. Kombinacija prirodnih materijala kao što je drvo, s inovativnim završnim obradama te praktičan pristup dizajniranju savršeno su prikazani u ovim serijama.

UP

Kupaonska jedinica nepretencioznog dizajna, zamišljena kako bi u svoju robusnu strukturu unijela lagani osjećaj, bez odustajanja od funkcionalnosti, s obzirom na veliki prostor za pohranu i mogućnost dodatnog prostora u svojim zidnim ormarićima. Zahvaljujući različitim veličinama i širokom spektru završnih obrada, ovo je jedinica savršena za kupaonice svih vrsta.

GAMADECOR Serija UP
Serija TETRIS
Otkrijte Tetris kupaonski namještaj
Više
Serija NEXT
Otkrijte NEXT kupaonski namještaj
Više
Serija DESS
Otkrijte DESS kupaonski namještaj
Više
Previous slide
Next slide

BLIND

kupaonski namještaj vodeće španjolske kuće Gamadecor, Porcelanosa grupacije koji podsjeća na namještaj iz 30-ih i 40-ih godina, ali s potpuno reinventiranom estetikom, zahvaljujući minimalizmu u svom dizajnu.

GAMADECOR, serija BLIND

Veliki izbor jedinica s vratima, ladicama, ogledalima, otvorenim policama, pa čak i različitim umivaonicima; GAMADECOR kupaonski namještaj postaje idealna opcija za postizanje funkcionalne kupaonice.

GAMADECOR - kupaonski namještaj dizajniran da maksimalno iskoristi potencijal vašeg kupaonskog prostora.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email