Search
Close this search box.

Naša priča sa sajma InDizajn 2023

InDizajn 2023 - Abc interijer

Naša priča sa sajma InDizajn 2023: Inspirirajte se i osvježite vaše kupaonske projekte!

Želimo da i vi budete dio ove inspiracije. Stoga vas pozivamo da preuzmete naš novi katalog HOME COLLECTION  i istražite široku paletu proizvoda i rješenja koja smo predstavili na sajmu InDizajn 2023.

S velikim entuzijazmom smo se predstavili na sajmu InDizajn 2023. u Areni Zagreb, pružajući posjetiteljima priliku da zarone u svijet luksuznih kupaonskih inovacija. Naša ekipa iz Abc Interijera je kreirala inspirativno iskustvo i donijela svježu viziju modernih kupaonica.

Aquaestil - InDizajn 2023
Photo: Sanjin Kaštelan

Aquaestil: Bezvremenska elegancija

Naša suradnja s renomiranim hrvatskim proizvođačem Aquaestilom rezultirala je prikazom luksuzne kupaonice 21. stoljeća. Ponosno smo predstavili premium proizvode iz Titan kolekcije, koji su istaknuli vrhunac modernog dizajna i udobnosti. Smatramo da su naši kupci zaslužili samo najbolje, stoga smo izložili novu crnu mat kadu i umivaonike DEUS, tuš kadu s reljefnom površinom Stone izrađenu od lijevanog mramora, pružajući maksimalnu čvrstoću i otpornost. Predstavili smo i novi kupaonski namještaj i asesoare iz prestižne serije Titan, dodajući dozu luksuza svakoj kupaonici.

Aquaestil - InDizajn 2023
Aquaestil - InDizajn 2023

Kupaonski namještaj Forma od NOKEN-a: Emotivni dizajn kupaonice

Naš posvećeni tim također je istaknuo pobjedničku kolekciju (Archiproduct Awards) Forma od španjolske kuće NOKEN, člana prestižne PORCELANOSA grupe. Naša strast prema funkcionalnosti i dizajnu kupaonica došla je do izražaja kroz ovu jedinstvenu zaobljenu estetiku. Kolekcija Forma donosi novi, emotivniji i funkcionalniji pristup dizajniranju kupaonice, stavljajući udobnost korištenja kao prioritet iznad svih ostalih aspekata.

Noken Forma InDizajn

Raznolikost boja i inovacija: Arblu, Edoné, Coycama

Posjetitelji su mogli uživati u širokom spektru inovacija talijanske tvrtke ARBLU, koja nudi čak 44 različite boje za svoje proizvode. Predstavili smo inovativne sustave koji se prilagođavaju svakom prostoru, pružajući potpunu slobodu dizajniranja kupaonice. Također smo izložili luksuzne proizvode talijanske tvrtke Edoné, uključujući seriju Calipso s posebnom završnom obradom.

Arblu - InDizajn 2023 - Abc interijer
Arblu - Sant' Agostino
Arblu - InDizajn 2023 - Abc interijer
Arblu - Sant'Agostino
Edone - InDizajn 2023 - Abc interijer
Edoné - Xtone

Keramičke pločice Sant’Agostino: Vječni terazzo uzorak

Terazzo uzorak Deconcrete keramičkih pločica od Sant’Agostina ostavio je dojam na posjetitelje svojom vječnom elegancijom. Ponosno smo predstavili katalog noviteta na sajmu, dajući vam priliku da istražite sve što smo pripremili za vaše buduće kupaonske projekte.

InDizajn 2023

Preuzmite naš katalog i inspirirajte se

Želimo da i vi budete dio ove inspiracije. Stoga vas pozivamo da preuzmete naš katalog i istražite široku paletu proizvoda i rješenja koja smo predstavili na sajmu InDizajn 2023. Kliknite ovdje kako biste preuzeli katalog i osvježili svoje kupaonske projekte.

Abc interijer - Home Collection katalog
Preuzmite Abc interijer - Home Collection katalog za 2023./2024.