Search
Close this search box.

Dekorativna keramika koja upotpunjuje stil

Dekorativna keramika koja upotpunjuje stil

Prostor u kojem se koristi dekorativna keramika izlazi iz okvira, ne zaustavlja se više samo u kupaonici već se upotreba širi na sve prostorije i tako upotpunjuje stil vašeg doma.

Zidne dekorativne pločice daju poseban pečat svakoj kuhinji, kupaonici, wc-u, dnevnom boravku, ali i vanjskim prostorima poput balkona i terasa.

 

Ključ uspješnog dizajna interijera je ravnoteža. Uvedite mješavinu boja koje daju kontrast, ali nadopunjuju i uravnotežuju shemu u cjelini. Ova vrsta uređenja je originalna i ima mnogo estetskih mogućnosti, budući da je u potpunosti integrirana u prostor, postižući elegantnu završnicu koja svakoj prostoriji u kući daje jedinstvenu osobnost.

Sant'Agostino - Sable Jardin
Sant'Agostino - Sable Jardin
Sable Jardin Sant'Agostino
Sant'Agostino - Sable Jardin

Dekorativna keramika Sable talijanske kuće Sant’Agostino stvara doživljaj uranjanja prirode u interijer, gdje površina diše i oplemenjuje prostor. Izrađena je inovativnom antibakterijskom i antivirusnom tehnologijom Safe-Plus, koja koristi izvanredna antibakterijska svojstva iona srebra za jamčenje veće higijene i zaštite površine.

UMJETNOST INTERPRETACIJE KERAMIČKIH MATERIJALA SVIJETLIM, DINAMIČNIM I ŽIVOTNIM BOJAMA

Ponovno otkrivanje čvrstih boja s punim i intenzivnim tonovima u kombinaciji s geometrijskim uzorcima i ukrasima, kolekcija FUN, nadahnuta je nezaboravnim 60-ima i 70-ima. Ove se teksture lijepo uklapaju s namještajem i dodacima retro dizajna koji su se već neko vrijeme vratili u modu, u izvornim ili dopunjenim verzijama.

Sant'Agostino - Fun
Sant'Agostino - Fun
Sant'Agostino - Fun
Sant'Agostino - Fun

Glamur postaje ključni trend u kućnim interijerima za 2023., izražen kroz završne obrade i teksture koje dočaravaju stil.

Kao jedan od najhvaljenijih dizajna sezone, uz paletu nježnih sivih i upečatljivih vena u nijansama smeđe, ova serija porculanskih pločica XTONE® daje karakter i osobnost prostorima kao što su: spavaće sobe, dnevne sobe, kupaonice ili kuhinje. A zahvaljujući debljini materijala, može se koristiti i za radne ploče (160 cm x 320 cm x 1,2 cm), ili kao podne ili zidne pločice (150 cm x 300 cm x 0,6 cm). 

XTONE® Astana - Porcelanosa
Dizajn koji ide duboko, najfiniji porculan i prirodni dekor s žilama Astana Grey sa smeđom paletom boja stvaraju spokojne prostore, prenoseći najčišću esenciju jeseni.

Ne morate cijelu kuću ukrašavati istim stilom, pa čak ni istim materijalom. Zapravo, dodjeljivanje boja, tekstura ili materijala po zonama pomoći će vam da vizualno definirate prostore, bez potrebe za stvaranjem fizičkih barijera.

Polaganje mozaik pločica trebalo bi se temeljiti na ideji “manje je više”. Ova vrsta prijedloga uključuje kombinaciju oblika, materijala, boja i tekstura.

Ističemo seriju L’Antic Colonial Gravity (metalik i sa završnim obradama u boji zlata, bronce ili titana) i Rhomboid (u staklu i dostupan u crnoj, čokoladnoj, krem ​​i crvenoj boji). Jedna od velikih prednosti polaganja mozaika je mogućnost isticanja nekih elemenata koji bi inače ostali potpuno nezapaženi u dekoraciji.

L’Antic Colonial Gravity
L’Antic Colonial Gravity
L’Antic Colonial Rhomboid
L’Antic Colonial Rhomboid

Ako želite dodati metalik ili staklene mozaike, možete ih kombinirati s glatkim površinama i postići izvrsne rezultate.

Unatoč tome, upamtite da mozaici nisu uvijek središte prostorije: oni mogu biti dobra nadopuna prostorima uz kuhinju, poput šanka, ili pružiti veći naglasak u određenom kutu, poput prostora za tuširanje.

L’Antic Colonial

Ako želite više ideja za svoj projekt, pratite naš blog gdje ćete pronaći beskrajnu inspiraciju.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email