TREND: prirodne boje drva za ovu jesen

Parque-Treville-1L-MistMosaico-Essential-Hexagon-Silver-WoodConjunto-L-Karon-Circle-Izq-Crema-Italia-Nogal-Warm-Antic-Colonial-Porcelanosa

U trendu za ovu jesen su prirodne boje drva koja svojom elegancijom i stilom čine odličan izbor za uređenje svake prostorije.

Dolazak jeseni povezan je s toplinom i blagostanjem u domu. Sa svakom promjenom godišnjeg doba drvo se iznova prilagođava dekorativnim trendovima kako bi ostalo prisutno u svim vrstama interijera.

Previous slide
Next slide

Beskrajne nijanse za vaš dom

Zrnatost, reljefnost i raznolikost boja prirodnog drva glavne su karakteristike koje svaku pločicu čine jedinstvenim elementom, dajući komadu drugačiji ton i strukturu. Raznolikost završnih obrada, nijansi i tekstura čine drvo  jedinstvenim, privlačnim i ugodnim materijalom.

 

Drvo javora ili jasena predstavlja svjetliju paletu boja ovog materijala. Kombinacija s neutralnim namještajem i dodacima savršena je za one koji traže bezvremenski stil. (Parque Monarch, iz L’Antic Coloniala). Integracija prirodnog drva u zidne obloge trend je koji želi unijeti prirodu u zatvorene prostore.

Korištenje mramornih zidnih pločica je fantastična opcija kako bi stvorili kontrast s drvenim podnim pločicama (Parque Advance Nude, od L’Antic Colonial); Okrugla ogledala s prepoznatljivim okvirima savršen su izbor kada želite dodati moderniji štih.

 

Za prostorije u minimalističkom nordijskom stilu, sivi tonovi na podu (Parque Wald Custom Palatinado, iz L’Antic Coloniala) dobar su izbor koji se može nadopuniti zaobljenim foteljama ili sofama i pomoćnim stolićima ravnih linija. Odvažnija opcija su podne pločice s prijelazom boja (Parque Java Grey, L’Antic Colonial). Dašak elegancije i topline u svakom prostoru.

Tikovina ili hrast daju tamnije drvene tonove (Parque Authentic Bronze ili Parque Mini Imperial Coaba, iz L’Antic Coloniala), koji se uklapaju u klasične i rustikalne interijere. Bež i smeđa su boje koje se kombiniraju s prirodnim drvetom u prostorima u ovom stilu.

 

Osim estetskih karakteristika različitih boja prirodnog drva, ovaj materijal definiran je tehničkim svojstvima kao što su mehanička otpornost ili toplinska i zvučna izolacija.

Previous slide
Next slide

Potpuno novi industrijski materijal, kolekcija Plant, kuće Refin rabljenog izgleda i izrazito suvremene privlačnosti s uočljivim ogrebotinama na površini, znakovima istrošenosti i karakterističnih boja doprinosi oblikovanju industrijske atmosfere iz koje kolekcija crpi svoju inspiraciju. Neutralnoj puderastoj boji i klasičnijoj pepeljasto sivoj pridružuju se Clay bež, tamna Rope i izrazito crvenkasta Copper.

Previous slide
Next slide

Abc interijer u svojoj ponudi ima fantastične serije europskih proizvođača Porcelanosa, Atlas Concorde, Sant’Agostino, Refin, Baldocer i drugih.

Sviđa ti se post? Podijeli sa svojim prijateljima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email